Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren. 2020

Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren. 2020 - A.J. van Doesum | Tiliboo-afrobeat.com

...udieboek biedt een inleidende beschrijving van de belastingheffing van ondernemingen en particulieren ... Vind inleiding-belastingheffing op Marktplaats - juni 2020 ... . Daarbij hebben de auteurs gekozen voor een enigszins alternatieve benadering. Men volgt de belevenissen van 'Peter en Carolien' en de wordingsgeschiedenis van hun onderneming. Zij starten een horecaonderneming in de vorm van een vennootschap onder firma, zetten deze om in een bv ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren. 2020, geschreven door G.M.C.M. Staats & C. Wisman. De samenvattingen zijn door studenten zelf gesch ... Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren 2020 ... . 2020, geschreven door G.M.C.M. Staats & C. Wisman. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over colleges, plaatjes, inleiding belastingrecht, fisc...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J. van Doesum
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren. 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Dit studieboek biedt een inleidende beschrijving van de belastingheffing van ondernemingen en particulieren. Daarbij hebben de auteurs gekozen voor een enigszins alternatieve benadering. Men volgt de belevenissen van "Peter en Carolien' en de wordingsgeschiedenis van hun onderneming. Zij starten een horecaonderneming in de vorm van een vennootschap onder firma, zetten deze om in een bv, waarna een structuur met verschillende bv's ontstaat. Daarna gaan zij met hun activiteiten over de grens. Daarnaast komen fiscale aspecten aan bod die specifiek zijn voor natuurlijke personen: het genieten van loon, het hebben van vermogen, echtscheiding en overlijden. Hoewel de nadruk van dit boek op de heffing van inkomsten­ en vennootschapsbelasting ligt, komen ook andere belastingen, zoals de loonbelasting, de omzetbelasting, de erfbelasting en het formele belastingrecht aan de orde. Ter afronding van het geheel is de invloed van het Europese recht op de directe belastingen beschreven.

Wil je het boek lezen?Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren. 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. van Doesum. Lezen Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren. 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN