Inferno- hel

Inferno- hel - Dante Alighieri | Tiliboo-afrobeat.com

...nto uit de Inferno van Dante (Publiek Domein - wiki) De Hel wordt door Dante beschreven als bestaande uit negen kringen ... Inferno (2016) - MovieMeter.nl ... . Boven de poort die toegang biedt tot de Hel staan negen zinnen geschreven. De laatste zin luidt: Lasciati ogni speranza, voi ch'intrate ('Laat varen alle hoop, gij die hier binnentreedt'). En daarmee is de toon gezet. De goddelijke komedie (La Divina Commedia) is een allegorisch epos van de Florentijnse dichter Dante Alighieri, geschreven in het eerste kwart van de 14e eeuw.Het behoort tot de erkende meesterwerken van de westerse literatuur, en tot de grootste culturele prestaties van de mi ... Botticelli: Kaart van de Hel | bijbel en kunst ... .Het behoort tot de erkende meesterwerken van de westerse literatuur, en tot de grootste culturele prestaties van de middeleeuwen. Dante beschrijft in de Komedie zijn imaginaire reis door de drie rijken van het hiernamaals: hel ... Inferno (Italian: [iɱˈfɛrno]; Italian for "Hell") is the first part of Italian writer Dante Alighieri's 14th-century epi...

INFORMATIE

AUTEUR
Dante Alighieri
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
Inferno- hel.pdf

OMSCHRIJVING

‘Er is geen hoop voor wie hier binnentreden’, staat boven de poort van de hel. Met de Romeinse dichter Vergilius als gids daalt Dante af naar een plek waar slechts weinigen levend uit terugkeerden: de hel. Zijn meesterlijke beschrijvingen van de verschrikkingen in het Inferno vormen een blijvende inspiratie.Deze uitgave is voorzien van helder commentaar, waardoor de tekst voor iedereen begrijpelijk is.

Wil je het boek lezen?Inferno- hel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dante Alighieri. Lezen Inferno- hel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN