Handboek voortplantingsgeneeskunde

Handboek voortplantingsgeneeskunde - none | Tiliboo-afrobeat.com

... voortplantingsgeneeskunde (Hardcover). Voortplantingsgeneeskunde is een jong vakgebied dat de laatste jaren een stormachtige groei en ... Handboek voortplantingsgeneeskunde door Annemiek Nap & Jan ... ... ... Handboek voortplantingsgeneeskunde. Door Annemiek Nap (Redacteur), Jan A.M. Kremer (Redacteur), Thomas D'Hooghe (Redacteur) Boek Voortplantingsgeneeskunde is een jong vakgebied dat de laatste jaren een stormachtige groei en ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het omvat de medische en 'Lees meer… Facebook Twitter Pinterest Linkedin E ... 'Handboek voortplantingsgeneeskunde' door Annemiek Nap, Thomas d'Hooghe, Jan Kremer - Onze prijs: €65,00 - Vandaag voor 21:00 uu ... Studers | Handboek Voortplantingsgeneeskunde, | 9789058982278 ... ... 'Handboek voortplantingsgeneeskunde' door Annemiek Nap, Thomas d'Hooghe, Jan Kremer - Onze prijs: €65,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Koop Handboek Voortplantingsgeneeskunde van met ISBN 97890...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voortplantingsgeneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Voortplantingsgeneeskunde is een jong vakgebied dat de laatste jaren een stormachtige groei en ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het omvat de medische en chirurgische zorg aan mensen met problemen rondom voortplanting, anticonceptie en de voortplantingsendocrinologie van alle levensfasen, van adolescentie tot menopauze. Voortplantingsgeneeskunde staat in midden van de maatschappij. Vragen en problemen rondom de voortplanting komen veel voor. Ruim 10% van de paren met kinderwens consulteert een arts omdat zwanger worden niet lukt en inmiddels is ongeveer 1 op de 40 pasgeborenen een ivf-kind.In dit handboek komen de verschillende problemen rondom voortplanting aan de orde. Daarbij is er aandacht voor de oorzaken en behandelingen, waarbij ook de vaak multidisciplinaire begeleiding van mensen met fertiliteitsproblemen wordt belicht. Dit alles wordt beschreven aan de hand van de reproductieve levensloop.Dit Nederlands-Vlaamse handboek is bedoeld voor gynaecologen, urologen, andrologen, embryologen, huisartsen, psychologen en andere zorgprofessionals die te maken hebben met mensen met problemen of vragen rondom de voortplanting. En natuurlijk ook voor arts-assistenten en studenten. Het is geschreven door de meest vooraanstaande Vlaamse en Nederlandse autoriteiten op het gebied van voortplantingsgeneeskunde.

Wil je het boek lezen?Handboek voortplantingsgeneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Handboek voortplantingsgeneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN