De tafels van Amandine

De tafels van Amandine - Regine Geerts | Tiliboo-afrobeat.com

... de pijlen links/rechts om door de diavoorstelling te navigeren, of veeg links/rechts op een mobiel apparaat Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina ... DE TAFEL VAN AMANDINE - YouTube ... . Druk op de spatiebalk en vervolgens op de pijltoetsen om een selectie te maken. In haar boek De tafels van Amandine toont Régine Geerts je hoe je in een handomdraai een mooie en gezellige tafel dekt met leuke deco-stukken, vintage servies en originele, zelfgemaakte spulletjes. De tafels van Amandine bevat meer dan 30 creatieve knutselideeën, historische anekdotes en etiquettetips. In haar boek De tafels van Amandine toont Régine Geerts je hoe je i ... Tafels van Amandine | www.denateliervanamandine.be ... . De tafels van Amandine bevat meer dan 30 creatieve knutselideeën, historische anekdotes en etiquettetips. In haar boek De tafels van Amandine toont Régine Geerts je hoe je in een handomdraai een mooie en gezellige tafel dekt met leuke deco-stukken, vintage servies en originele, zelfgemaakte s...

INFORMATIE

AUTEUR
Regine Geerts
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De tafels van Amandine.pdf

OMSCHRIJVING

Mooie en hippe tafels maak je zelf! Mooie borden, schitterend zilverwerk, de geur van de linnenkast, fonkelende kaarsjes... Er is niets leuker dan een mooie tafel te dekken om gasten te ontvangen en te verwennen, grote feesten te organiseren of om simpelweg gezellig te tafelen met familie en vrienden. In haar boek De tafels van Amandine toont Régine Geerts je hoe je in een handomdraai een mooie en gezellige tafel dekt met leuke deco-stukken, vintage servies en originele, zelfgemaakte spulletjes. De tafels van Amandine bevat meer dan 30 creatieve knutselideeën, historische anekdotes en etiquettetips.

Wil je het boek lezen?De tafels van Amandine in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Regine Geerts. Lezen De tafels van Amandine Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN