De geïllustreerde flora

De geïllustreerde flora - Marjorie Blamey | Tiliboo-afrobeat.com

...llustreerde flora (Hardcover). In dit unieke naslagwerk zijn niet minder dan 2400 Europese plantesoorten beschreven en afgebeeld ... Heukels' Flora van Nederland - Wikipedia ... . Daarmee is dit... De eerste uitgave van Heimans, Heinsius en Thijsse's geïllustreerde flora van Nederland, afgekort als HH&T, verscheen in 1899 en was geschreven door Eli Heimans en Jac. P. Thijsse.Het was de eerste flora in Nederland met afbeeldingen en had 386 bladzijden. Ook had de flora het oblongformaat, dat alle drukken door heel karakteristiek bleef.. De eerste druk werd uitgegeven door uitg ... Vind de geïllustreerde flora op Marktplaats - mei 2020 ... . Ook had de flora het oblongformaat, dat alle drukken door heel karakteristiek bleef.. De eerste druk werd uitgegeven door uitgeverij ... De Geillustreerde Flora (Hardcover). In dit unieke naslagwerk staan meer dan 2400 Europese plantensoorten beschre...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjorie Blamey
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De geïllustreerde flora.pdf

OMSCHRIJVING

In dit unieke naslagwerk zijn niet minder dan 2400 Europese plantesoorten beschreven en afgebeeld. Daarmee is dit boek de meest complete en meest gedetailleerde, geheel in kleur uitgevoerde flora die ooit voor een gebied van vergelijkbare omvang is gepubliceerd. De schitterende illustraties zijn van zo'n hoge kwaliteit en zo natuurgetrouw dat iedereen een plant zonder moeite thuis kan brengen. De beknopte tekst bij iedere soort geeft bovendien de details die voor een zekere determinatie van belang zijn. In de marge zijn deze detailkenmerken prachtig subtiel afgebeeld, zodat ook te zien is waarop moet worden gelet. Juist deze illustraties onderscheiden het boek van vergelijkbare flora's.

Wil je het boek lezen?De geïllustreerde flora in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjorie Blamey. Lezen De geïllustreerde flora Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN