Basisboek Integrale Veranderkunde

Basisboek Integrale Veranderkunde - Anton J. Cozijnsen | Tiliboo-afrobeat.com

...ek Integrale Veranderkunde' is een uitstekend naslagwerk voor de professional, maar in de eerste plaats een leerboek ... Boek: Basisboek Integrale Veranderkunde - Geschreven door ... ... . Elk hoofdstuk bevat een samenvatting, leerdoelen, opdrachten en oefeningen. Bovendien kan de lezer aan de hand van een integrale case de opgedane inzichten over integraal veranderen toetsen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Basisboek Integrale Veranderkunde, geschreven door Anton J. Cozijnsen & Willem J. Vrakking. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van h ... Veranderkunde: van semi-wetenschap naar integrale aanpak ... ... . Cozijnsen & Willem J. Vrakking. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Veranderkunde, veranderkunde, jaar 2, HU, HRM, periode c, samenvatting & integrale veranderkunde. 'Basisboek Integrale Ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Anton J. Cozijnsen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek Integrale Veranderkunde.pdf

OMSCHRIJVING

Verandermanagers kijken vaak nog te veel naar hun eigen 'beste' aanpak. Of die aanpak ook voor elke situatie de juiste is en hoe ze wordt onderbouwd, krijgt doorgaans onvoldoende aandacht, met als gevolg dat het percentage geslaagde veranderprojecten veel te laag blijft. Vooral de factor 'gedrag' blijft sterk onderbelicht, en dat terwijl maar liefst tachtig procent van de mislukte veranderprojecten wordt verklaard door gedragsfactoren.Organisatieverandering is allang niet meer uitsluitend een kwestie van projectmatig handelen, maar een totaalproces, waarin inhoudelijke, gedrags- en interventieaspecten met elkaar zijn verweven. Thema's als vertrouwen, zingeving en ethiek spelen daarbij een steeds belangrijkere rol. Nieuwe technologie├źn bieden bovendien allerlei tot nog toe ongekende mogelijkheden voor het vak.Het is duidelijk: veranderkunde-nieuwe-stijl vraagt om een integrale, evidence-based benadering. Dit boek doet daarvan verslag.Met het 'Basisboek Integrale Veranderkunde' geven de auteurs een breed, actueel, relevant en onderbouwd beeld van het vak Veranderkunde. Ze gebruiken een vijfstappenmodel dat als rode draad door het boek loopt: 1 Diagnose stellen2 Visie en strategie bepalen3 Ontwerpen en ontwikkelen4 Implementeren5 Evalueren en continueren'Basisboek Integrale Veranderkunde' is een uitstekend naslagwerk voor de professional, maar in de eerste plaats een leerboek. Elk hoofdstuk bevat een samenvatting, leerdoelen, opdrachten en oefeningen. Bovendien kan de lezer aan de hand van een integrale case de opgedane inzichten over integraal veranderen toetsen.Prof. dr. Anton J. Cozijnsen en prof. ir. drs. Willem J. Vrakking dragen al decennialang bij aan de ontwikkeling van het vakgebied Veranderkunde. Hun expertise delen ze in diverse publicaties graag met iedereen die in de praktijk beroepsmatig betrokken is bij veranderprojecten.'Basisboek Integrale Veranderkunde' is de opvolger van 'Basisboek Veranderkunde'.

Wil je het boek lezen?Basisboek Integrale Veranderkunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anton J. Cozijnsen. Lezen Basisboek Integrale Veranderkunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN