Waardenloze gesprekken

Waardenloze gesprekken - Martin Appelo | Tiliboo-afrobeat.com

...oze gesprekken is bestemd voor eenieder die zich bezighoudt met therapie, hulpverlening en coaching, zoals professionals in de eerste-, tweede- en derdelijns geestelijke gezondheidszorg, artsen en andere medisch specialisten, maar ook praktijkondersteuners, juristen, mediators en personeelsfunctionarissen ... Waardenloze gesprekken : socratisch motiveren in de ... ... . Waardenloze gesprekken Socratisch Motiveren in de praktijk dr. M.T. Appelo Twee jaar na het succesvolle Socratisch Motiveren, waarvan duizenden exemplaren zijn verkocht, verschijnt nu het tweede deel met praktijkvoorbeelden en verdieping. Sinds het verschijnen van Socratisch Motiveren in 2007 hebben veel hulpverleners zich deze methode eigengemaakt en zijn haar gaan gebruiken bij cliënten of ... In Waardenloze gesprekken legt Martin Appelo uit hoe socratisch motiveren gebruikt ... Studystore | Waardenloze gesprekken socratisch motiveren ... ... . Sinds het verschijnen van Socratisch Motiveren in 2007 hebben veel hulpverleners zich deze methode eigengemaakt en zijn haar gaan gebruiken bij cliënten of ... In Waardenloze gesprekken legt Martin Appelo uit hoe socratisch motiveren gebruikt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Appelo
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Waardenloze gesprekken.pdf

OMSCHRIJVING

Twee jaar na het succesvolle Socratisch Motiveren, waarvan duizenden exemplaren zijn verkocht, verschijnt nu het tweede deel met praktijkvoorbeelden en verdieping. Sinds het verschijnen van Socratisch Motiveren in 2007 hebben veel hulpverleners zich deze methode eigengemaakt en zijn haar gaan gebruiken bij cliënten of patiënten met wie het contact moeizaam verloopt. Dit tweede boek bevat richtlijnen voor het maken van de professionele gestalt-switch die nodig is om Socratisch Motiveren goed uit te voeren. Naast een stappenplan en een werkschema worden kwesties als indicaties en de verschillen met andere motiveringsstrategieën uitgelegd. Gesprekken zonder waarden vormen hierbij steeds het uitgangspunt. Zeer verhelderend zijn de vele praktijkvoorbeelden die per probleemsoort worden gepresenteerd. Waardenloze gesprekken is bestemd voor eenieder die zich bezighoudt met therapie, hulpverlening en coaching, zoals professionals in de eerste-, tweede- en derdelijns geestelijke gezondheidszorg, artsen en andere medisch specialisten, maar ook praktijkondersteuners, juristen, mediators en personeelsfunctionarissen.

Wil je het boek lezen?Waardenloze gesprekken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Appelo. Lezen Waardenloze gesprekken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN