Test jezelf - Spoedeisende kindergeneeskunde

Test jezelf - Spoedeisende kindergeneeskunde - Gina Doedens | Tiliboo-afrobeat.com

...elf - Spoedeisende kindergeneeskunde 1e druk is een boek van P ... BSL Shop | Spoedeisende kindergeneeskunde | 9789031348947 ... . Brennan uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031348947 Kinderen zijn geen kleine volwassenen. Aard, ernst, opvang, onderzoek en behandeling van acute aandoeningen bij kinderen verschillen dan ook vaak van die van volwassenen. Test jezelf - Spoedeisende kindergeneeskunde 1e druk is een boek van P. Brennan uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031348947 Kinderen zijn geen kleine volwassenen. Aa ... Spoedeisende kindergeneeskunde | SpringerLink ... . ISBN 9789031348947 Kinderen zijn geen kleine volwassenen. Aard, ernst, opvang, onderzoek en behandeling van acute aandoeningen bij kinderen verschillen dan ook vaak van die van volwassenen. Test jezelf - Spoedeisende kindergeneeskunde 1e druk is een boek van P. Brennan uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031348947 Kinderen zijn geen kleine ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gina Doedens
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Test jezelf - Spoedeisende kindergeneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Test jezelf - Spoedeisende kindergeneeskunde 1e druk is een boek van P. Brennan uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031348947 Kinderen zijn geen kleine volwassenen. Aard, ernst, opvang, onderzoek en behandeling van acute aandoeningen bij kinderen verschillen dan ook vaak van die van volwassenen. Goed ge llustreerde casu stiek was echter niet of nauwelijks voorhanden. Dit boek voorziet in die leemte.Spoedeisende kindergeneeskunde behandelt alle aspecten van de spoedeisende hulp aan kinderen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarbij komen niet alleen pediatrische problemen aan de orde, maar wordt ook aandacht besteed aan problemen uit de chirurgie, orthopedie, kno, oogheelkunde en dermatologie. Behandeld worden onder meer allergie, mishandeling, brandwonden, fracturen, voedingsproblemen, genetische afwijkingen, infecties, vergiftiging, hematologie en oncologie. De nadruk ligt steeds op de verschillen tussen kinderen en volwassenen.Deze van oorsprong Engelse uitgave is door dr. C.M.F. Kneepkens (e.a.) aangepast aan de Nederlandse situatie.Spoedeisende kindergeneeskunde is het eerste deel in de reeks Test jezelf voor artsen. De Test jezelf reeks behandelt casu stiek uit diverse specialismen en heeft een vaste opzet. De vragen op de rechterpagina, rijk ge llustreerd door foto's, worden steeds op de daaropvolgende linkerpagina beantwoord. Net als in de praktijk komen de casus in willekeurige volgorde aan bod. De arts (in opleiding) kan op deze manier zijn kennis testen en zijn vaardigheden op het gebied van onderzoek, diagnose en behandeling trainen.Voor wie?Deze reeks is primair bedoeld voor artsen (in opleiding) en ouderejaars studenten geneeskunde.

Wil je het boek lezen?Test jezelf - Spoedeisende kindergeneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gina Doedens. Lezen Test jezelf - Spoedeisende kindergeneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN