Tekst en uitleg 1

Tekst en uitleg 1 - M. Goossens | Tiliboo-afrobeat.com

...MOS Tekst en uitleg 1 | 4e druk Een nieuwe toegang tot de wereld van de Grieken ... Hoofd- en bijzaken - Lesmateriaal - Wikiwijs ... . Zeven jaar na de verschijning van Kosmos presenteren we een grondig herziene uitgave van deze inmiddels bekende Griekse leergang.. Kosmos is een effectieve methode die grote nadruk legt op inzicht in de taal. Inzicht in het Griekse taalsysteem komt beter tot stand en beklijft langer wanneer de leerling zélf ... Tekst en uitleg 1 is een oefenmethode voor studenten uit de richtingen Vantage (richtgraad 3.2) en studenten uit de SLO Opstap taalvaardigheid, maar dit boek is ook bruikb ... Tekst & Uitleg | Schaijk | Bureau voor journalistiek en ... ... .2) en studenten uit de SLO Opstap taalvaardigheid, maar dit boek is ook bruikbaar voor al diegenen die hun Nederlands willen verbeteren.. Tekst en uitleg 1 besteedt vooral aandacht aan schrijven en lezen, maar spreken en luisteren komen ook aan bod.. Aan de hand van gevarieerde werkvormen die in ... Teambaas C...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Goossens
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Tekst en uitleg 1.pdf

OMSCHRIJVING

Tekst en uitleg 1 is een oefenmethode voor studenten uit de richtingen Vantage (richtgraad 3.2) en studenten uit de SLO Opstap taalvaardigheid, maar dit boek is ook bruikbaar voor al diegenen die hun Nederlands willen verbeteren. Tekst en uitleg 1 besteedt vooral aandacht aan schrijven en lezen, maar spreken en luisteren komen ook aan bod. Aan de hand van gevarieerde werkvormen die in verschillende thema's aan bod komen, wordt de algemene kennis van het Nederlands spelenderwijs verfijnd en verbeterd. Thema's: onthaal / ruimtelijke oriëntering, afspraken en regelingen, gezondheid, leefomstandigheden / klimaat, mobiliteit, consumptie / vrije tijd, contacten met officiële instanties, werk. Extra informatie De bijbehorende docentenhandleiding is handig voor de leerkracht, die de opdrachten uit het boek bovendien gemakkelijk kan gebruiken in de lessen. Er bestaat ook een Tekst en uitleg 2 met docentenhandleiding voor studenten uit de richtingen Effectiveness (richtgraad 4.2) en studenten uit de SLO Opstap taalvaardigheid. Over de auteurs Marian Goossens is coauteur van Doe wat met grammatica! en auteur van Zonder fout!. Bovendien ontwikkelde ze de website www.margoo.be. Deze website, die meermaals in de prijzen viel, biedt de student Nederlands meer dan 1 300 gevarieerde en praktische oefeningen. Ze geeft al jaren Nederlands aan anderstaligen. Daarnaast doceert ze ook in de richtingen Opstap Taalvaardigheid en Taalbeleid. Ann Hellemans is coauteur van Aan het woord 3.1 en Aan het woord 4.1 en geeft al verschillende jaren Nederlands aan anderstaligen.

Wil je het boek lezen?Tekst en uitleg 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Goossens. Lezen Tekst en uitleg 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN