Spiegel Van De Klassieke Chinese Poezie

Spiegel Van De Klassieke Chinese Poezie - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

... van de Klassieke Chinese poezie samengesteld en vertaald door W ... Chinese literatuur: poëzie, 2019-2020 - Studiegids ... ... .L.Idema In de Chinese cultuur heeft de poëzie altijd een grote rol gespeeld. Een ononderbroken traditie van dertig eeuwen heeft een dichtkunst voortgebracht van een weergaloze verscheidenheid en rijkdom. Spiegel Van De Klassieke Chinese Poezie (Onbekende bindwijze). In de Chinese cultuur heeft de poëzie altijd een grote rol gespeeld. Een traditie van... Spiegel van de klassieke Chinese poezie, v ... Boekwinkeltjes.be ... . Een traditie van... Spiegel van de klassieke Chinese poezie, van het Boek der Oden tot de Qing-dynastie. Gekozen, vertaald en toegelicht door W.L. Idema. Uitg. Meulenhoff, 663 blz. Spiegel van de klassieke Chinese poëzie | ISBN 9789029038461 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Deze Spiegel van de klassieke C...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Spiegel Van De Klassieke Chinese Poezie.pdf

OMSCHRIJVING

In de Chinese cultuur heeft de poëzie altijd een grote rol gespeeld. Een traditie van dertig eeuwen heeft een dichtkunst voortgebracht van een weergaloze verscheidenheid en rijkdom. Ontroerd door de wereld om hen heen, door de natuur, de maatschappij, hun vriendenkring en hun gezin, schreven Chinese dichters van alle tijden een poëzie die de moderne westerse lezer nog steeds overrompelt door haar ongekunstelde directheid. Maar naast deze lyrische observaties van de alledaagse werkelijkheid met al haar vreugden en verdriet vinden we ook magistrale lofzangen en felle hekeldichten, satirische dierenfabels en autobiografische ontboezemingen.

Wil je het boek lezen?Spiegel Van De Klassieke Chinese Poezie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Spiegel Van De Klassieke Chinese Poezie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN