Samenwerken tussen zorgorganisaties

Samenwerken tussen zorgorganisaties - Ernie van Dooren | Tiliboo-afrobeat.com

...rken tussen zorgorganisaties Over contract, joint venture en fusie ... Boek: Samenwerken tussen zorgorganisaties - Geschreven ... ... . van Dooren, van Dijk, van der Voort, Berghuis ; Boek 12-09-2019 9789036823487 Schrijf een review. Geeft antwoord op de specifieke vragen die samenwerken in de zorg met zich meebrengt; Legt samenwerkingsvormen uit én ... Samenwerken tussen zorgorganisaties Over contract, joint venture en fusie. Boek van Dooren 12-09-2019 9789036823487. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij . Ga naar het beg ... bol.com | Samenwerken tussen zorgorganisaties ... ... . Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij . Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij 29,95. Aantal-+ In Winkelwagen • Voor 18u00 besteld, volgende werkdag in huis Samenwerken tussen zorgorganisaties (Paperback). Met de recente decentralisaties in de care ontstaat er een nieuw speelveld waarbij beleidsterreinen in... 'Samenwerken tussen zorgorganisaties, Over contract, j...

INFORMATIE

AUTEUR
Ernie van Dooren
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Samenwerken tussen zorgorganisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Met de recente decentralisaties in de care ontstaat er een nieuw speelveld waarbij beleidsterreinen in elkaar overvloeien en de burger en de cliënt centraal staan. Niet meer de aandoening of beperking is bepalend maar de persoonlijke situatie. In de cure is een ontwikkeling te zien waarbij er steeds meer wordt gezocht naar efficiënter werken. De care en de cure worden steeds meer logisch met elkaar verbonden en nieuwe vormen van integrated care ontstaan.Deze ontwikkelingen hebben effect op zorgaanbieders. Waar ze tot voor kort per sector waren georganiseerd, ontstaan er steeds meer intersectorale verbanden. Concreet betekent dit dat zorgaanbieders zich hierop moeten aanpassen. Partijen gaan samenwerken of joint ventures oprichten. Uiteindelijk ontstaan nieuwe organisaties door fusies en overnames.In de praktijk bestaat veel onduidelijkheid over een efficiënte inrichting van samenwerkingen en de consequenties daarvan. Er blijkt een grote vraag naar een handzame toelichting over de verschillende mogelijkheden van samenwerken en over de organisatorische en juridische consequenties.Met dit boek willen we leden van raden van bestuur en toezicht, bestuurders, managers en anderen die met samenwerkingen te maken krijgen meer duidelijkheid geven. We pretenderen hiermee niet volledig (juridisch) uitputtend te zijn maar willen een handzaam overzicht geven.In dit boek komen de bedrijfskundige, fiscale, juridische en organisatorische aandachtspunten en consequenties van de verschillende vormen van samenwerking aan de orde. Deze worden verduidelijkt door een aantal casussen en checklists die als bijlagen zijn opgenomen.

Wil je het boek lezen?Samenwerken tussen zorgorganisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ernie van Dooren. Lezen Samenwerken tussen zorgorganisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN