Nederlands burgerlijk procesrecht

Nederlands burgerlijk procesrecht - H.J. Snijders | Tiliboo-afrobeat.com

...ijk procesrecht (Nederland) Naar navigatie springen Naar zoeken springen ... burgerlijk procesrecht - Vertaling naar Frans ... ... . Geschillen in het burgerlijk recht worden afgedaan met behulp van het burgerlijk procesrecht, ook wel formeel privaatrecht genoemd. Deze vorm van procederen is geregeld in het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering Hoofdpersonen in het civiel recht ... In Nederlands burgerlijk procesrecht krijgen niet alleen rechtsregels aandacht, maar ook de voor een goed inzicht belangrijke procesrechtsbeginselen en algemene begrippen van procesrecht - zoals dat van de goede procesorde. Ook aan supranationaal procesrecht (voor procedures bij BenGH, HvJ EU ... wetten.nl - Regeling - Wetboek van Burgerlijke ... ... . Ook aan supranationaal procesrecht (voor procedures bij BenGH, HvJ EU en EHRM) en particuliere procesvormen (zoals arbitrage en mediation) wordt de nodige aandacht besteed. Nederlands burgerlijk procesrecht 6e druk is een boek van H.J. Snijders uitgegeven bij Wolters Kl...

INFORMATIE

AUTEUR
H.J. Snijders
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nederlands burgerlijk procesrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlands burgerlijk procesrecht 6e druk is een boek van H.J. Snijders uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013137514 Hoewel dit boek primair is geschreven voor gevorderde rechtenstudenten, die behoefde hebben aan diepgaande kennis van het Nederlands burgerlijk procesrecht, vormt het tevens en evenzeer en handboek voor de rechtspraktijk. Het boek kan nog steeds als een uitwerking beschouwd worden van het boek Inleiding burgerlijk procesrecht, waarvan in maar 2002 een vierde druk is verschenen.

Wil je het boek lezen?Nederlands burgerlijk procesrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. Snijders. Lezen Nederlands burgerlijk procesrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN