Ik puber.

Ik puber. - Mariëtte Wijne | Tiliboo-afrobeat.com

...en Ik Puber downloaden? 11 mei 2017 Om toegang te krijgen tot de werkbladen van de Ik Puber-training, dient u in het bezit te zijn van een handleiding (om te bestellen klik hier) ... Hoe overleef ik mijn puber?! | Wonen | AD.nl ... . De Ik Puber-training is ontwikkeld voor jongeren tussen de 12-18 jaar met een vorm van autisme, Een intelligentie quotiënt (IQ) van minimaal 85 is gewenst om het niveau van de training te kunnen bijhouden. Vanaf een IQ van 80 kan het volgen van de Ik Puber-training, buiten het wetenschappelijk onderzoek om overwogen worden. Profiel trainer Pubers zijn vaak eigenwijs; ze zijn het liever niet met je eens. Dat komt door de groei van de hersenen en de wil om zelfstandig te worden. Ga je daar steeds te ... Ik Puber | Investeren in autisme en puberteit ... . Profiel trainer Pubers zijn vaak eigenwijs; ze zijn het liever niet met je eens. Dat komt door de groei van de hersenen en de wil om zelfstandig te worden. Ga je daar steeds tegenin, dan kun je veel ruzie hebben.. Laat je puber juist eigenwijs zijn. Ik Puber-training De Ik Puber-training bestaat uit 18 lessen van 45-60 minuten...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariëtte Wijne
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik puber..pdf

OMSCHRIJVING

Pubers kampen met een lastig imago. Als er iets over hen wordt gezegd of geschreven, gaat het voornamelijk over de problematiek. 'Ik puber.' laat zien dat de wereld van de puber veel rijker geschakeerd is. In Ik puber. zijn pubers zelf aan het woord. Bovendien worden ze zonder te oordelen in alle soorten en maten in beeld gebracht. Wat opvalt is hoe veerkrachtig de meesten in het leven staan, vaak ongeacht de situatie waarin zij verkeren. Dat beeld beklijft.Fotografe Ellen Martens legt met haar camera het moment vast waarop de puber zijn waakzaamheid even laat varen en ons een blik naar binnen gunt. In de interviews krijgen zij de ruimte hun verhaal te vertellen. Beeld en tekst geven een beeld van pubers anno nu, van hun familie, vrienden, liefdesleven, financiën, muziek, uiterlijk, status, verdriet, idealen, toekomst, enzovoort.

Wil je het boek lezen?Ik puber. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariëtte Wijne. Lezen Ik puber. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN