Identiteit en Imago / 4e herziene editie

Identiteit en Imago / 4e herziene editie - Cees BM van Riel | Tiliboo-afrobeat.com

...eit en Imago / 4e herziene editie 1e druk is een boek van Taalwerkplaats uitgegeven bij Academic Service ... Aaliyah Farrell (Aaliyahchenillef) op Pinterest ... . ISBN 9789052617640 Succesvol topmanagement is er steeds meer van overtuigd dat externe en interne communicatie van wezenlijk belang zijn voor een succesvolle organisatie. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Identiteit en Imago / 4e herziene editie, geschreven door Cees B.M. van Riel. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter ku ... Identiteit en imago (4e geheel herziene druk) door Cees ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over imago, identiteit, communicatie, van riel, theorie, Corporate, reputatie & Identiteit. 'Identiteit en Imago' is hét standaardwerk op het gebied van corporate communicatie, met alle recente academische theorie en praktijkervaringen op dit gebied. In deze vierde, uitgebreid...

INFORMATIE

AUTEUR
Cees BM van Riel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Identiteit en Imago / 4e herziene editie.pdf

OMSCHRIJVING

Identiteit en Imago / 4e herziene editie 1e druk is een boek van Taalwerkplaats uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052617640 Succesvol topmanagement is er steeds meer van overtuigd dat externe en interne communicatie van wezenlijk belang zijn voor een succesvolle organisatie. Dat is goed nieuws voor communicatiemanagers, maar impliceert ook dat zij net als managers op het gebied van financieel management of logistiek management, verantwoording moeten afleggen over de toegevoegde waarde van hun werk.In dit boek krijgt u praktische handvatten en technieken aangedragen om succes te boeken met professionele corporate communicatie, én dit ook met harde cijfers aan te kunnen tonen. Casuïstiek en vragen aan het einde van ieder hoofdstuk verdiepen de stof verder.Identiteit en Imago is hét standaardwerk op het gebied van corporate communicatie, met alle recente academische theorie en praktijkervaringen op dit gebied. In deze vierde, uitgebreide en volledig herziene editie komen achtereenvolgens aan de orde: inzichten op het gebied van organisatie-identiteit, organisatie-reputatie, het corporate merk, story-telling, en de organisatie van communicatie.

Wil je het boek lezen?Identiteit en Imago / 4e herziene editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees BM van Riel. Lezen Identiteit en Imago / 4e herziene editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN