Hotel Inc. Meewerken in de keuken Instructie/werkboek

Hotel Inc. Meewerken in de keuken Instructie/werkboek - R. Mulder | Tiliboo-afrobeat.com

...Instructie werkboek hotel inc meewerken in de keuken - proefmateriaal, Author: Edu'Actief, Name: Instructie werkboek hotel inc meewerken in de keuken - proefmateriaal, Length: 16 pages ... Hospitality Manager: Salaris, Vacatures, Opleiding, Taken ... ... ... Hotel Inc. Meewerken in de keuken Instructie/werkboek (Paperback). Met dit boek krijgt u er onmiddellijk zin in. Het omvat ruim 50 werkvormen waarmee u... Voorin het werkboek bevindt zich de DigiCode waarmee de student kan inloggen op de site www.starthotelinc.nl. De ringband kan aangevuld worden met de modules: - Instructie-/werkboek Meewerken in de keuken (9789037208122) - Instructie-/werkboek Meewerken in de restaurant (9789 ... - Hotel Inc Instructie- Werkboek… - voor €21,50 ... .starthotelinc.nl. De ringband kan aangevuld worden met de modules: - Instructie-/werkboek Meewerken in de keuken (9789037208122) - Instructie-/werkboek Meewerken in de restaurant (9789037208146) De opgedane kennis gaat de student toepassen bij het samenstellen, uitwerken en beoordelen van menu's. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek M...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Mulder
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hotel Inc. Meewerken in de keuken Instructie/werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit boek krijgt u er onmiddellijk zin in. Het omvat ruim 50 werkvormen waarmee u als trainer of coach buiten aan de slag kunt. De inleiding beschrijft de meerwaarde van buiten werken en geeft praktische instructies. Zoals: welke omgeving is geschikt, wat te doen bij regen, hoe kiest u een groene werkvorm. Een handig hulpmiddel hiervoor is de werkvormenzoeker.

Wil je het boek lezen?Hotel Inc. Meewerken in de keuken Instructie/werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Mulder. Lezen Hotel Inc. Meewerken in de keuken Instructie/werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN