Hoofdzaken formeel belastingrecht

Hoofdzaken formeel belastingrecht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ken Formeel Belastingrecht (TAX2001) Geüpload door ... Studystore | Hoofdzaken formeel belastingrecht ... ... . Goof Classens. Academisch jaar. 2017/2018. Nuttig? 3 0. Delen. Reacties. Meld je aan of registreer om reacties te kunnen plaatsen. Preview tekst Hoofdzaken formeel belastingrecht 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Fiscale Uitgevers. ISBN 9789089746801 Kennis van het formele belastingrecht is van groot belang voor de realisering van het materi le belastingrecht. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het bo ... bol.com | Hoofdzaken formeel belastingrecht ... ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Boom fiscale studieboeken - Hoofdzaken formeel belastingrecht, geschreven door . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begri...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoofdzaken formeel belastingrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Hoofdzaken formeel belastingrecht 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Fiscale Uitgevers. ISBN 9789089746801 Kennis van het formele belastingrecht is van groot belang voor de realisering van het materi le belastingrecht. Dat besef dringt steeds meer door. De aandacht voor het formele belastingrecht is het afgelopen decennium dan ook sterk toegenomen. Dit boek bevat een overzicht van het formele belastingrecht in de ruimste zin van het woord. Het biedt een toegankelijk en zo compleet mogelijk overzicht van de belangrijkste onderwerpen op dat gebied. Niet alleen de heffing en invordering en de daarmee verband houdende verplichtingen komen aan bod. Ook wordt ruimschoots aandacht besteed aan onderwerpen als de algemene beginselen van behoorlijk bestuur, de vaststellingsovereenkomst, vertegenwoordiging, het fiscale procesrecht, fraus legis en het fiscale boete- en strafrecht.Hoofdzaken formeel belastingrecht is primair bedoeld als studieboek voor studenten fiscaal recht en fiscale economie aan universiteiten en hogescholen, maar het is ook geschikt voor de fiscale beroepspraktijk.Het boek is een initiatief van de leerstoelgroep belastingrecht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam en staat onder redactie van E.C.G. Okhuizen. De auteurs K. Bozia, E.C.G. Okhuizen, M.J. Pelinck, E. Poelmann en E.E. Schotte zijn allen als docent en/of onderzoeker daaraan verbonden. R.L.H. IJzerman, oud-docent van dezelfde leerstoelgroep, is werkzaam als advocaat-generaal bij de Hoge Raad. L.J.A. Pieterse is docent en onderzoeker bij de Afdeling notarieel en fiscaal recht van de Vrije Universiteit te Amsterdam. J.A. Booij werkt als advocaat bij Spigt Litigators te Amsterdam. Ook J.M. Sitsen is als advocaat werkzaam en wel bij De Bont Advocaten te Amsterdam. J. van de Merwe is raadsheer bij Hof Arnhem. M. Sobering werkt als invorderingsspecialist bij de Belastingdienst.

Wil je het boek lezen?Hoofdzaken formeel belastingrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Hoofdzaken formeel belastingrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN