Hoofddoek of blinddoek ?

Hoofddoek of blinddoek ? - Jean-Marie Dedecker | Tiliboo-afrobeat.com

...ek of blinddoek ? 2e druk is een boek van Jean-Marie Dedecker uitgegeven bij Van Halewyck ... "Migratie kost ons jaarlijks 7,67 miljard" - Het Belang ... ... . ISBN 9789056179311 De strijd om de hoofddoek. De gewelddadige rellen in de Brusselse politiezone West. De vele gevangenen met allochtone roots. Hoofddoek of blinddoek ? | ISBN 9789056179311 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoofddoek of blinddoek ? De migratie ontsluierd. De strijd om de hoofddoek. De gewelddadige rellen in de Brusselse politiezone West. De ... Ontdekislam.nl | Forum • Dedecker: "Hoofddoek of blinddoek" ... . De strijd om de hoofddoek. De gewelddadige rellen in de Brusselse politiezone West. De vele gevangenen met allochtone roots. De regularisatie-improvisatie die de komende jaren voor een aanwas van wellicht 350.000 nieuwe Belgen zal zorgen. De duizenden kinderen die in onze hoofdstad aan het eerste leerjaar beginnen zonder dat ze een woord ... Re: Dedecker: "Hoofddoek of blinddoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean-Marie Dedecker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoofddoek of blinddoek ?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoofddoek of blinddoek ? 2e druk is een boek van Jean-Marie Dedecker uitgegeven bij Van Halewyck. ISBN 9789056179311 De strijd om de hoofddoek. De gewelddadige rellen in de Brusselse politiezone West. De vele gevangenen met allochtone roots. De regularisatie-improvisatie die de komende jaren voor een aanwas van wellicht 350.000 nieuwe Belgen zal zorgen. De duizenden kinderen die in onze hoofdstad aan het eerste leerjaar beginnen zonder dat ze een woord Nederlands of Frans machtig zijn. Het is voor iedereen duidelijk: de maatschappelijke tijdbom tikt. En toch moet de burger blijven aanhoren dat het zo'n vaart wel niet zal lopen. Dat 'onze rotjochies' alleen maar het slachtoffer van discriminatie, racisme en achterstelling zijn. Dat er in onze Belgische gevangenissen ook witte Belgen zitten. Jean-Marie Dedecker is deze en andere bakerpraatjes zat. In zijn geheel eigen stijl, niet altijd remmend of bang voor een scherpe of te korte bocht, verdedigt hij in HOOFDDOEK OF BLINDDOEK? DE MIGRATIE ONTSLUIERD de universele waarden van de westerse samenleving: de rechtsstaat, de gelijkheid van man en vrouw, het recht op vrije meningsuiting, de vrijheid van godsdienst, de scheiding van kerk en staat. Het is geen vrijblijvend boek, want het roept ons allemaalvan gewone mens tot politicusop tot actie. Het naoorlogse westerse samenlevingsmodel is immers te mooi en te waardevol om zomaar te verkwanselen.

Wil je het boek lezen?Hoofddoek of blinddoek ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean-Marie Dedecker. Lezen Hoofddoek of blinddoek ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN