Hoerenhond

Hoerenhond - Ineke Jonker-De Putter | Tiliboo-afrobeat.com

...rhaal gaat dat deze set porseleinen hondjes, ook wel 'hoerenhondjes' genaamd, verwijzen naar het oude gebruik van prostituees om deze beeldjes met hun snuit naar de kamer te zetten als er een klant was en met hun snuit naar het raam als de dame vrij was ... Die onvergetelijke nacht: op interrail van Noorwegen naar ... ... . Hoerenhond. Astor van den Meulenburcht, een op drift geraakte Duitse herder, belandt bij een prostituee. Liefde op het eerste gezicht met vergaande... Hoerenhond. ISBN: 9789080474017. Auteur: Jonker Per Boek Wijzer Astor van den Meulenburcht, een op drift geraakte Duitse herder, belandt bij een prostituee. Liefde op het eerste gezicht met vergaande gevolgen voor zowel vrouw als hond. Flauwekul? Ho ... Vind hondjes in Antiek | Porselein op Marktplaats ... ... Hoerenhond. ISBN: 9789080474017. Auteur: Jonker Per Boek Wijzer Astor van den Meulenburcht, een op drift geraakte Duitse herder, belandt bij een prostituee. Liefde op het eerste gezicht met vergaande gevolgen voor zowel vrouw als hond. Flauwekul? Hoerenhond: in tegenstelling met de hoerenloper, die we ook nog ontmoeten, en die af en toe maar eens naar de mask...

INFORMATIE

AUTEUR
Ineke Jonker-De Putter
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoerenhond.pdf

OMSCHRIJVING

Astor van den Meulenburcht, een op drift geraakte Duitse herder, belandt bij een prostituee. Liefde op het eerste gezicht met vergaande gevolgen voor zowel vrouw als hond. Flauwekul? Leest u even door en u weet dat dit een waargebeurde geschiedenis zou kunnen zijn. Volgens de pastor zat er een "hogere macht" achter. Volgens Jopie was het Onze Lieve Heer. Wat is het verschil? Je hebt Roomsen en Baptisten en maar één God, Die, naar de overtuiging van tante Dora, ook wel Allah genoemd wordt. Vraagt u mij niet hoe Lilly aan haar klanten kwam. Ik heb het haar nooit gevraagd, sorry. Een advertentie? Een 06 nummer? Of misschien stond zij eens in de Gouden Gids! Een verhaal over hondengekken en gekke honden. Heeft u iets met honden? Lezen!!! Neerlandici kunnen zich er beter niet aan wagen: het is taalarm en het ratelt van de schoonheidsfouten! Wat verwacht u van een oud mens met vier jaar basisonderwijs? Het gaat om het verhaal.

Wil je het boek lezen?Hoerenhond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ineke Jonker-De Putter. Lezen Hoerenhond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN