Het Broodmachine Bakboek

Het Broodmachine Bakboek - Jennie Shapter | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Het Broodmachine Bakboek. Na de aanschaf ven een broodbakmachine en diverse mislukte broden, ook maar eens dit boek aangeschaft ... Het Broodmachine Bakboek - Jennie Shapter - (ISBN ... ... . Erg duidelijke boek met zeer lekkere recepten. Een must voor iedereen die meer uit zijn broodbakmachine wil halen. Ook een goed voorstuk over wat er allemaal belangrijk is voor het doen slagen van je brood. Het Broodmachine Bakboek . ( Al eeuwenlang getroost de mens zich alle moeite om van de verleidelijke geur en heerlijke smaak van versgebakken brood te kunnen genieten. Maar nu is er de broodmachine en die stelt u in staat om in een handomdraai - Lorenz , Joanna . genaaide ... Geschreven bij Het Broodm ... Vind het broodmachine bakboek op Marktplaats - juni 2020 ... . Maar nu is er de broodmachine en die stelt u in staat om in een handomdraai - Lorenz , Joanna . genaaide ... Geschreven bij Het Broodmachine Bakboek. Na de aanschaf ven een broodbakmachine en diverse mislukte broden, ook maar eens dit boek aangeschaft. Erg duidelijke b...

INFORMATIE

AUTEUR
Jennie Shapter
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Broodmachine Bakboek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit uitvoerig naslagwerk gaat in op elk aspect van uw broodmachine - van het proces van het broodbakken tot de verschillende instellingen, programma's en technieken - evenals op het maken van met de handgevormd brood en kleine broodjes.Meer dan 150 traditionele en nieuwe recepten van over de hele wereld, stuk voor stuk toegesneden op het gebruik van de broodbakmachine. Hier vindt u alles van uw gading, van eenvoudige broden tot de wat veeleisender handgevormde broden, broodjes en cakes. Van standaard witbrood, volkorenbrood en boerenbrood via Frans brood, vierzadenbrood, uienfocaccia, ciabatta en feta-olijvenbrood tot petit pain au chocolat, Deens fruitgebak, chocoladebrood, passiecake en vruchtenteabread. (Alle recepten zijn geschikt voor verschillende formaten broodmachines: klein, middelgroot of groot)Precieze aanwijzingen en foto's in fullcolour voeren u stap voor stap door de recepten naar een perfect resultaat!

Wil je het boek lezen?Het Broodmachine Bakboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jennie Shapter. Lezen Het Broodmachine Bakboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN