De ontdekking van de liefde

De ontdekking van de liefde - J. Katzir | Tiliboo-afrobeat.com

...kking van de liefde (Onbekende bindwijze) ... De herontdekking van de liefde (e-Book) - Wilhelm Schmid ... ... . De 38-jarige schrijfster Rivi rijdt na de begrafenis van haar vriendin Michaela naar Haifa, de stad... De ontdekking van de liefde is een sensueel boek dat liefde in haar sterkste vorm beschrijft: een onmogelijke liefde die toch gestalte krijgt, puur door wilskracht en passie. Wat mij betreft had de politieke situatie van de jaren '70 in Israel nog wel meer naar de voorgrond kunnen komen, maar desondanks heb ik dit boek met plezier gelezen en is het een mooi staaltje Israelische literatuur. Wilhelm Schmid (1953) woont in Berlijn ... De liefde - adribenschopfotografie.blogspot.com ... . Wilhelm Schmid (1953) woont in Berlijn en is hoogleraar filosofie aan de universiteit van Erfurt. Van zijn hand verschenen Filosofie van de levenskunst, Handboek voor de levenskunst, De kunst van het evenwicht, Het volle leven, G...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Katzir
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De ontdekking van de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Rivi Sjenhar rijdt na de begrafenis van haar vriendin Michaela naar Haifa, de stad waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Daar vindt ze haar oude dagboeken. Bij het lezen ervan duikt ze meteen in een al lang vergeten wereld: haar middelbare schooltijd in Israël in de jaren zeventig, de ontdekking van de literatuur en de verliefdheid op haar lerares Michaela. Tussen de vrouwen ontwikkelde zich een geheime liefdesrelatie die hun beider levens voorgoed veranderde.DE ONTDEKKING VAN DE LIEFDE is een sensueel geschreven roman over het verband tussen de lust voor het lichaam en de lust voor het woord, die als het ware uit dezelfde bron voortvloeien.

Wil je het boek lezen?De ontdekking van de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Katzir. Lezen De ontdekking van de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN