De kracht van Max

De kracht van Max - Jo-Ann Scheffer | Tiliboo-afrobeat.com

...ht van Max (Paperback). Ik ben Jo-Ann, moeder van Max geboren in Kaapstad, Zuid Afrika ... Recensie van Jo-Ann over De kracht van Max | Hebban.nl ... . Al vijf-en-twintig jaar woon ik in Nederland en ben... Op dinsdag 21 januari staat Tijd voor MAX vanaf 17.10 uur op NPO 1 volledig in het teken van CliniClowns. Met spel en humor zorgen zij voor veerkracht en verlichting bij zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Jack van Gelder en Astrid Joosten zijn bevlogen ambassadeurs en zijn beiden te gast. En ook Frans Bauer draagt... De Kracht van Max. 138 likes. Ik neem jullie op reis do ... De kracht van Max - De online boekenwinkel. Online boeken ... ... . En ook Frans Bauer draagt... De Kracht van Max. 138 likes. Ik neem jullie op reis door het jonge leven van Max De CliniClowns stemmen met liefde en respect hun spel af op hun belevingswereld en maken oprecht contact. Om hen weer even naar het 'nu' te halen en de nodige ontspanning en kracht te geven. Astrid Joosten ontdekte de kra...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo-Ann Scheffer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van Max.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben Jo-Ann, moeder van Max geboren in Kaapstad, Zuid Afrika. Al vijf-en-twintig jaar woon ik in Nederland en ben getrouwd met Ed, de vader van Max. Een proffesionele schrijfster of meester in de Nederlandse taal ben ik niet maar ik heb wel een verhaal te vertellen. Ik wil proberen jullie mee te nemen door het jonge leven van Max. Een verhaal dat bestaat uit veel onmacht, verdriet en onbegrip. Een levensverhaal dat beschrijft hoe onze maatschappij in hokjes denkt. Val je buiten een hokje dan hoor jij gewoon nergens thuis. Wij hebben 17 jaar moeten vechten voor Max en op het moment dat wij dachten het voor elkaar te hebben, gebeurde het meest verschrikkelijkst dat een ouder en kind kan overkomen. In zeventien jaar heeft Max al genoeg mee gemaakt voor twee levens, het had niet zo mogen gebeuren, het had zo anders moeten zijn. Ik hoop dat ik iemand met dit verhaal kan bereiken en meegeven dat opgeven nooit een optie is.

Wil je het boek lezen?De kracht van Max in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo-Ann Scheffer. Lezen De kracht van Max Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN