Van Slagers & Zonen

Van Slagers & Zonen - Margot Vanderstraeten | Tiliboo-afrobeat.com

... eigen rundvlees tot en met onze ambachtelijk gemaakte vleeswaren ... Over onze keurslagerij Van Leeuwen, Keurslagerij ... . Wij als team van Keurslagerij Jacco van Zoonen willen ons vooral onderscheiden door de vele eigengemaakte producten. Alleen onze koffie komt uit een pak, de rest is alles handwerk! Bekijk onze aanbiedingen. Het boek Van Slagers & Zonen wil het slagersambacht in zijn volle eer en glorie herstellen. Via de verhalen en anekdotes van enkele bekende slagerszonen - Lucas Van den Eynde, Patrick Janssens, Guy Van Cauteren en Dirk Van Mechelen - neemt auteur Margot Vanderstraeten u mee terug in de tijd, toen de authentieke beenhouwerij nog een vaste waarde was in elke dorp en elke wijk. Van slagers & zonen | ISBN 9789057203244 direct en eenvoudig te ... Van slagers & zonen - Margot Vanderstraeten - (ISBN ... ... . Van slagers & zonen | ISBN 9789057203244 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Omschrijving: Het boek Van S...

INFORMATIE

AUTEUR
Margot Vanderstraeten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Slagers & Zonen.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek Van Slagers & Zonen wil het slagersambacht in zijn volle eer en glorie herstellen. Via de verhalen en anekdotes van enkele bekende slagerszonen - Lucas Van den Eynde, Patrick Janssens, Guy Van Cauteren en Dirk Van Mechelen - neemt auteur Margot Vanderstraeten u mee terug in de tijd, toen de authentieke beenhouwerij nog een vaste waarde was in elke dorp en elke wijk. Niet zonder enige nostalgie gaat zij tevens op zoek naar slagers die ook vandaag nog hun vak met dezelfde liefde en toewijding beoefenen.De verhalen van vroeger en nu worden afgewisseld met typische slagersrecepten (kalfsblanket, kopvlees, stoverij...), bereid door bekende Belgische chefs als Peter Goossens, Guy Van Cauteren, Geert Van Hecke, David Martin en Johan Segers.Als toemaatje brengen bekende foodies door middel van gedichten, columns en tekeningen een huldeblijk aan het slagersberoep. Van Slagers & Zonen is knap geïllustreerd met foto's, tekeningen en grappige schetsen.Meer boeken van AMargot Vanderstraeten.

Wil je het boek lezen?Van Slagers & Zonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margot Vanderstraeten. Lezen Van Slagers & Zonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN