Programmeren in Java met BlueJ

Programmeren in Java met BlueJ - David J. Barnes | Tiliboo-afrobeat.com

... een ontwikkelomgeving die speciaal is ontwikkeld voor het leren programmeren in Java ... Programmeren in Java met BlueJ 5e editie met XTRA - David ... ... . BlueJ wordt uitgevoerd bovenop de Java Development Kit van Sun Microsystems. Deze derde editie is volledig bijgewerkt voor Java 5.0 en gaat uit van een nieuwe versie van BlueJ. In Programmeren in Java met BlueJ komen objecten op de eerste plaats. Samenvatting. Programmeren in Java met BlueJ is een helder geschreven en compact boek ter inleiding tot objectgeoriënteerd programmeren in Java met behulp van BlueJ, een omgeving die speciaal is ontwikkeld voor het leren programmeren in Java. Het boek is een makkelijk te volgen en uitgebreid naslagwerk dat studenten op een d ... Vind programmeren in java met bluej op Marktplaats - mei 2020 ... . Het boek is een makkelijk te volgen en uitgebreid naslagwerk dat studenten op een duidelijke manier met Java laat kennismaken en leert Java te doorgronden. Programmeren in Java met BlueJ 6e druk is een boek van David J. Bar...

INFORMATIE

AUTEUR
David J. Barnes
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Programmeren in Java met BlueJ.pdf

OMSCHRIJVING

Programmeren in Java met BlueJ 6e druk is een boek van David J. Barnes uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043034999 Dit boek is een inleiding tot objectgeoriënteerd programmeren in Java met behulp van BlueJ: een omgeving die speciaal is ontwikkeld voor het leren programmeren in Java. In Programmeren in Java met BlueJ komen objecten op de eerste plaats. De vaak als abstract beschouwde concepten van objecten en klassen komen in BlueJ tot leven in een gemakkelijk manipuleerbare, visuele vorm. Zo kan de student rechtstreeks objecten van een klasse maken en direct de methodes ervan aanroepen. Belangrijke kenmerken van dit boek: * Probleemoplossing aan de hand van projecten Elk hoofdstuk begint met een analyse van de vraagstukken. Vervolgens worden taalconstructies besproken waarmee de vraagstukken kunnen worden opgelost. * Verdiepende herhaling Moeilijke onderwerpen worden in een vroeg stadium geïn - troduceerd, om in latere hoofdstukken in een andere context opnieuw te worden belicht. * Pearson MyLab Op www.pearsonmylab.nl vind je onder andere de vernieuwde eText, een begrippentrainer met de belangrijkste concepten uit het boek, de bestanden voor de projecten en VideoNotes: korte video's met extra uitleg van de theorie. Deze zesde editie is aangepast aan versie 8 van Java. Deze versie is binnen een paar jaar volledig doorgedrongen in de praktijkwereld. Met Java 8 wordt het functioneel programmeren geïntroduceerd. Lambda-expressies en de bijhorende technieken voor het verwerken van collecties (streams, filters, maps en reducties) komen onder meer aan bod. Daarnaast wordt nog steeds belang gehecht aan het introduceren van objectgeoriënteerd programmeren, waarbij het boek zo is opgesteld dat de hoofdstukken over functioneel programmeren optioneel kunnen worden gemaakt. Daarmee is het boek ook geschikt voor gevorderden op dit gebied. David J. Barnes en Michael Kölling werken aan de Universiteit van Kent in Canterbury. Kölling is een van de ontwikkelaars van de BlueJ-software. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door Kris Her mans, verbonden aan Hogeschool PXL in Hasselt.

Wil je het boek lezen?Programmeren in Java met BlueJ in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David J. Barnes. Lezen Programmeren in Java met BlueJ Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN