Pensioenrecht

Pensioenrecht - A.T.J.M. Jacobs | Tiliboo-afrobeat.com

...nsioenrecht situeert zich hierbij in de bijzondere driepartijenverhouding tussen werknemer, werkgever en pensioenuitvoerder ... Opleiding en cursus pensioenrecht - opleiding-cursus ... ... . Hiernaast heeft nieuwe wetgeving en rechtspraak veel impact. Als juridisch specialist, beleidsjurist, pensioenadviseur of advocaat wilt u een passend advies geven. De Vereniging voor Pensioenrecht staat open voor iedereen die is geïnteresseerd in pensioenrecht. Gezien de onderwerpen en de invalshoeken waarmee thema's worden benaderd, zijn veel advocaten en pensioenjuristen lid van onze vereniging. Het pensioenrecht in Nederland is een eigen rechtsgebied met vele specifieke voorschriften. Er is een groot aantal bijzon ... Pensioenrecht door Mark Heemskerk (Boek) - Managementboek.nl ... . Het pensioenrecht in Nederland is een eigen rechtsgebied met vele specifieke voorschriften. Er is een groot aantal bijzonder pensioenwetten met de kern de Pensioenwet, en de Wet betreffende verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000....

INFORMATIE

AUTEUR
A.T.J.M. Jacobs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Pensioenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Bevat menige pensioenregeling geen leeftijdsdiscriminatie? Moeten zelfstandigen zich niet bij een pensioenfonds kunnen aansluiten? En moeten pensioenfondsen wel beleggen in hedgefunds? Er verandert veel in de pensioenwereld en dus ontstaan continu nieuwe vragen. Voor antwoord op deze vragen vindt u in Pensioenrecht - de sociaalrechtelijke en sociaalpolitieke aspecten up-to-date informatie over het pensioenrecht in Nederland. De wetgeving, rechtspraak, nieuwsberichten, beleidsvoornemens en kritische beschouwingen zijn bijgewerkt tot december 2016. Sociaalrechtelijke en -politieke aspecten van het pensioenrecht De meeste uitgaven over het pensioenrecht zijn geschreven voor fiscale specialisten, pensioenadvocaten en rechters. Deze uitgave richt zich op alle personen die betrokken zijn bij de vormgeving van pensioenrechtbeleid, zoals bestuurders van pensioenfondsen en verzekeraars, deskundigen van werkgeversorganisaties, leden van ondernemingsraden, politici en journalisten. In deze editie zijn alle nieuwe wetgeving en rechtspraak, beleidsvoornemens en ontwikkelingen in het pensioenveld meegenomen, waardoor het ook perfect geschikt is als studiemateriaal voor studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs die pensioenrecht in hun pakket hebben.

Wil je het boek lezen?Pensioenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.T.J.M. Jacobs. Lezen Pensioenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN