Lezen op B2

Lezen op B2 - Freek Bakker | Tiliboo-afrobeat.com

...p B2 is onderdeel van de reeks Staatsexamentrainers van Boom NT2 ... bol.com | Luisteren op B2, Joke Olie | 9789461059215 | Boeken ... . Per examenvaardigheid (lezen, schrijven, spreken, luisteren) zijn er examentrainers op niveaus B1 en B2. Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Hieronder vindt u alle oefeningen voor Niveau B2 - Staatsexamen II. Klik op een van de oefeningen. Lezen op B2 1e druk is een boek van Freek Bakker uitgegeven bi ... NT2 - B1 - Oefeningen - NT2 TaalMenu ... . Lezen op B2 1e druk is een boek van Freek Bakker uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789461051998 Goed kunnen lezen is een belangrijke vaardigheid die je in het dagelijks leven en tijdens je studie en je werk voortdurend nodig hebt. Daarnaast is het natuurlijk ook een vaardigheid die je veel plezier kan opleveren. Lezen op B2 is bedoeld voor iedereen die zich wil voorbereiden op het examen Leze...

INFORMATIE

AUTEUR
Freek Bakker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Lezen op B2.pdf

OMSCHRIJVING

Lezen op B2 1e druk is een boek van Freek Bakker uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789461051998 Goed kunnen lezen is een belangrijke vaardigheid die je in het dagelijks leven en tijdens je studie en je werk voortdurend nodig hebt. Daarnaast is het natuurlijk ook een vaardigheid die je veel plezier kan opleveren. Efficiënt lezen, precies die informatie uit een tekst halen die je nodig hebt, is niet zo gemakkelijk en als je moet lezen in een andere taal dan je moedertaal wordt het natuurlijk alleen maar moeilijker.Lezen op B2 is een werkboek waarmee je je leesvaardigheid in het Nederlands uitvoerig traint en waarmee je verschillende leesstrategieën leert. Er worden verder praktische tips gegeven. Deze leestraining biedt je de benodigde handvatten om de leesopdrachten bij een tekst op niveau B2 op een juiste manier uit te voeren.Bij dit boek hoort een website met leesoefeningen en uitwerkingen van de oefeningen in dit boek. De oefeningen lijken qua niveau, omvang en opbouw op de opgaven van hetStaatsexamen Lezen Nt2 programma II.Dit boek is bedoeld voor leerders van het Nederlands die zich willen voorbereiden op het onderdeel lezen van het Staatsexamen Lezen Nt2 programma II. Het is daarnaast geschikt voor anderen die hun leesvaardigheid op dit niveau willen verbeteren.

Wil je het boek lezen?Lezen op B2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Freek Bakker. Lezen Lezen op B2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN