Iedereen aandeelhouder - Handboek financiële medewerkersparticipatie

Iedereen aandeelhouder - Handboek financiële medewerkersparticipatie - none | Tiliboo-afrobeat.com

...en aandeelhouder - Handboek financiële medewerkersparticipatie ... Management ... . Een praktisch handboek voor directeuren, aandeelhouders en bestuurders die zich... Handboek financiële medewerkersparticipatie. Een praktisch handboek voor directeuren, aandeelhouders en bestuurders die zich willen oriënteren op financiële medewerkersparticipatie en genoeg kennis willen vergaren om te kunnen zeggen: ja ik durf die stap te nemen voor mijn onderneming. Een praktisch handboek voor directeuren, aandeelhouders en be ... Ondernemers met lef opgelet! - blog.snpi.nl ... . Een praktisch handboek voor directeuren, aandeelhouders en bestuurders die zich willen oriënteren op financiële medewerkersparticipatie en genoeg kennis willen vergaren om te kunnen zeggen: ja ik durf die stap te nemen voor mijn onderneming. 'Iedereen aandeelhouder (licht beschadigd)' door Pascale Nieuwland-Jansen - Onze prijs: €19,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis U vindt Iedereen aa...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Iedereen aandeelhouder - Handboek financiële medewerkersparticipatie.pdf

OMSCHRIJVING

Een praktisch handboek voor directeuren, aandeelhouders en bestuurders die zich willen oriënteren op financiële medewerkersparticipatie en genoeg kennis willen vergaren om te kunnen zeggen: ja ik durf die stap te nemen voor mijn onderneming. Ook is het boek voor de mensen in de dagelijkse praktijk van financiële medewerkersparticipatie, die met het plan moeten werken: De HR-medewerkers, de ondernemingsraad, andere stakeholders en niet te vergeten voor de werknemers die de vraag krijgen om aandelen te kopen of deze ontvangen als beloning voor hun werk.

Wil je het boek lezen?Iedereen aandeelhouder - Handboek financiële medewerkersparticipatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Iedereen aandeelhouder - Handboek financiële medewerkersparticipatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN