Het Excellente Pensioenfonds

Het Excellente Pensioenfonds - Pascal Borsje | Tiliboo-afrobeat.com

...t zien hoe een pensioenfonds succesvol kan zijn én blijven door een excellente strategie, governance, risicobeheersing en operationele uitvoering ... Het excellente pensioenfonds 2014 - Pascal Borsjé, Hans ... ... . De bundel beschrijft hoe een pensioenfonds in al zijn functies zakelijk kan en moet opereren, zodat het zijn belangrijke maatschappelijke taak excellent uitvoert en zo het vertrouwen van alle stakeholders behoudt. ' Het excellente pensioenfonds ' beschrijft hoe een pensioenfonds succesvol is door op zakelijke, professionele wijze het concrete doel te bereiken dat het zich stelt. Deskundigen uit de praktijk en wetenschap verbinden alle aspecten van het uitvoeren van een pensioenregeling door een pensioenfonds en behandele ... Het Excellente Pensioenfonds - devriesboeken.nl ... . Deskundigen uit de praktijk en wetenschap verbinden alle aspecten van het uitvoeren van een pensioenregeling door een pensioenfonds en behandelen daarbij: Het laat zien hoe een pensioenfonds succesvol kan zijn én blijven door een excellente strategie, governance, ri...

INFORMATIE

AUTEUR
Pascal Borsje
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Excellente Pensioenfonds.pdf

OMSCHRIJVING

Het rommelt in de pensioenwereld. Terwijl Nederland toch altijd geacht werd een van s werelds beste pensioenstelsels te kennen, is er onrust over de houdbaarheid van het stelsel. Voor veel ouderen blijkt het ouderdomspensioen ineens helemaal niet zo waardevast, veel jongeren maken zich zorgen.Zowel nationaal als Europa-breed worden regels voortdurend vernieuwd en aangepast; er worden maatregelen genomen waarvan de consequenties soms nog nauwelijks zijn te overzien. Iedereen heeft een mening en veel deelnemers aan het pensioen-discours lijken zoekende. In een dergelijke dynamische omgeving de verantwoordelijkheid dragen voor de pensioenen en welvaart van miljoenen Nederlanders is een grote opgave.Toezichthouders in- en extern, bestuurders, managers, beleidsadviseurs alsmede de professionals die voor pensioenfondsen elk hun eigen rol vervullen, moeten optimaal in de gelegenheid worden gesteld om het doel dat het pensioenfonds zich stelt zo efficiënt en effectief mogelijk te realiseren. Het Excellente Pensioenfonds gaat over hoe een pensioenfonds succesvol kan zijn en blijven door een excellente strategie, governance, risicobeheersing en operationele uitvoering. Door inzicht in de krachten die de omgeving van het pensioenfonds vorm geven, door het vermogen snel in te spelen op veranderende omstandigheden en door excellent te communiceren met alle stakeholders.Voor een excellent pensioenfonds zijn bestuurders en uitvoerders nodig die zijn gekwalificeerd door kennis, relevante vaardigheden, naast een excellente cultuur, ethos en attitude. Daartoe biedt Het Excellente Pensioenfonds praktische handvatten. Het is daarbij zowel ambitieus als optimistisch; het beschrijft hoe een pensioenfonds in al zijn functies zakelijk kan en moet opereren, opdat het zijn belangrijke maatschappelijke taak excellent uitvoert en zo het vertrouwen van alle stakeholders behoudt.

Wil je het boek lezen?Het Excellente Pensioenfonds in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pascal Borsje. Lezen Het Excellente Pensioenfonds Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN