David Lynch, someone is in my house

David Lynch, someone is in my house - Kristine Mckenna | Tiliboo-afrobeat.com

...oonstelling David Lynch: Some­one is in my house is te bezoeken t/m 28 april in het Bonnefantenmuseum in Maastricht, bonnefanten ... David Lynch: Someone is in My House: McKenna, Kristine ... ... .nl | In Lumière in Maastricht is een filmretrospectief te zien en Eye bracht op 29 november drie klassiekers van Lynch opnieuw in roulatie: Mulholland Drive, Lost Highway en The Elephant Man. David Lynch: Someone is in My House Hardcover - February 19, 2019 by Kristine McKenna (Author), Stijn Huijts (Author) 4.9 out of 5 stars 35 ratings David Lynch, someone is in my house (Hardcover). Kristine McKenna, MichaelChabon, Stijn Huijts e.a.H ... David Lynch: Someone is in My House: McKenna, Kristine ... ... .9 out of 5 stars 35 ratings David Lynch, someone is in my house (Hardcover). Kristine McKenna, MichaelChabon, Stijn Huijts e.a.Het visuele universum van David Lynch: een volledig... Beeldende kunst David Lynch: Someone is in my House 30 nov t/m 28 april, Bonnefantenmuseum, Maastricht. Inl: bonnefanten.nl De taxichauffeur die me afze...

INFORMATIE

AUTEUR
Kristine Mckenna
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
David Lynch, someone is in my house.pdf

OMSCHRIJVING

Kristine McKenna, MichaelChabon, Stijn Huijts e.a.Het visuele universum van David Lynch: een volledig overzichtDavid Lynch is onmiskenbaar een van de invloedrijkste Amerikaanse film- en televisie-makers van de twintigste eeuw. Zijn beeldend werk is minder bekend, hoewel hij zichzelf voor alles ziet als een beeldend kunstenaar en in zijn vijftigjarige carrière nooit is gestopt met tekenen en schilderen.In honderden schilderijen, tekeningen, foto's, lampsculpturen, filmstills, collages en installaties, van vroege sleutelwerken tot zeer recente creaties, toont dit boek de uitzonderlijke artistieke kant van Lynch. Net als in zijn bekende films en televisieseries is het lynchiaanse universum ook hier duister, ambigu, onvoorspelbaar, onderhuids dreigend, vaak humoristisch en altijd origineel en stijlvol.Publicatie bij de gelijknamige grote overzichtstentoonstelling in het Bonnefantenmuseum in Maastricht, nog tot 28 april 2019.

Wil je het boek lezen?David Lynch, someone is in my house in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristine Mckenna. Lezen David Lynch, someone is in my house Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN