Breinlink voor ouders

Breinlink voor ouders - Gerjanne Dirksen | Tiliboo-afrobeat.com

...k voor ouders (Hardcover). Welke ouder kent niet de verzuchting van zijn of haar kind: Rekenen (Engels / Biologie / ... Breinlink voor ouders. Per Boek Wijzer ... .), dat leer ik nooit! Of:... BreinLink voor ouders. Welke ouder kent niet de verzuchting van zijn of haar kind: Rekenen (Engels / Biologie / .), dat leer ik nooit! Of: Mam/pap, wil... Concrete verhalen over ouders en kinderen die u voorgingen, verraden dat de aanpak echt werkt. Door de verbeelding van kinderen te prikkelen met uit het leven gegrepen verhalen, ezelsbruggetjes, beloningen, geitenpaadjes en snelwegen wordt leren gemakkelijker en dus leuker. Voor ons te laat Breinlink voor ouders is leuk en interessant. Breinlink voor ouders. Je kind helpen leren.Scriptu ... Recensie: Breinlink voor ouders - Scientias.nl ... . Voor ons te laat Breinlink voor ouders is leuk en interessant. Breinlink voor ouders. Je kind helpen leren.Scriptum ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerjanne Dirksen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Breinlink voor ouders.pdf

OMSCHRIJVING

Welke ouder kent niet de verzuchting van zijn of haar kind: Rekenen (Engels / Biologie / .), dat leer ik nooit! Of: Mam/pap, wil je me helpen met mn huiswerk? Of: Ik heb helemaal geen zin, ik ben net aan het gamen! Hoe kun jij je kind beter begeleiden bij huiswerk en hem motiveren tot leren?De auteurs maken de nieuwste wetenschappelijke bevindingen over brein en leren op beeldende wijze toegankelijk voor ouders. Het unieke aan dit boek is dat zij deze bevindingen vertalen naar praktische benaderingen en tips. Zo kun je met zes breinprincipes op een ontspannen en speelse manier huiswerk leuker maken voor je kind. Probeer eens een van de vele alternatieven voor rechttoe rechtaan overhoren uit. En lees hoe je kind met positieve feedback op zijn ontwikkeling en voortgang meer zelfvertrouwen en zin in leren krijgt. Ook wordt duidelijk hoe met name pubers jouw ondersteuning bij plannen broodnodig hebben. Ontdek hoe het brein werkt bij leren en hoe jij je kind kunt helpen meer uit zijn maakbare brein te halen. Dat maakt het leuker voor je kind en plezieriger voor jou. Een kleurrijk boek, boordevol tips en praktijkvoorbeelden van ouders om je kind meer lol in leren te laten krijgen. Zodat je kind nooit meer hoeft te verzuchten: Dat leer ik nooit!Extra: een uitneembaar boekje voor kinderen over de werking van het brein en huiswerktips: Help, ik word slimmer!Gerjanne Dirksen is oprichter van het BreinCentraal Leren Instituut (BCL Instituut), de organisatie die breinkennis en de praktijk van begeleiden bij leren aan elkaar verbindt. Zij is de grondlegger van de zes breinprincipes en de ASOOO?-benadering. Zij is veelgevraagd spreker op symposia en congressen.Hulda Möller is verbonden aan het BCL Instituut en BCL Expert van het eerste uur. Zij geeft inspirerende lezingen en workshops aan docenten en ouders over brein en leren.

Wil je het boek lezen?Breinlink voor ouders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerjanne Dirksen. Lezen Breinlink voor ouders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN