AI -Bladen ( Arbo-informatiebladen) 17 - Ai-17 Hijs- en hefmiddelen

AI -Bladen ( Arbo-informatiebladen) 17 - Ai-17 Hijs- en hefmiddelen - none | Tiliboo-afrobeat.com

...nformatie 17 (AI) Hijs- en hefmiddelen (8e druk) Prijs: 54,41€ (BTW 4,49€ Prijs excl BTW: 49,92€) Hoeveelheid : Terugkeren naar de product-catalogus ... 3 - De zorg voor veiligheid en gezondheid ... . Faillissementswet wordt aangepast. Conjunctuurinformatie: Afzetprijzen ... U moet hijs- en hefwerktuigen voor het eerste gebruik, en daarna jaarlijks, ... Machines (lees hijs- en hefmiddelen) die aan werknemers ter beschikking worden gesteld, ... Arbo-informatie ... Wet- en regelgeving voor hijsen in de Railinfrabranche ... .. Arbo-informatie...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
AI -Bladen ( Arbo-informatiebladen) 17 - Ai-17 Hijs- en hefmiddelen.pdf

OMSCHRIJVING

AI -Bladen ( Arbo-informatiebladen) 17 - Ai-17 Hijs- en hefmiddelen 8e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012396165 Deze uitgave geeft inzicht in de nationale en Europese regels en voorschriften, die zijn opgesteld om gevaarlijke situaties tijdens hijs- en hefwerkzaamheden te voorkomen. Er wordt op praktische wijze uitgelegd hoe aan deze eisen kan worden voldaan.In Hijs- en hefmiddelen wordt onder andere antwoord gegeven op de volgende vragen:* Welke verschillende hijs- en hefgereedschappen zijn er?* Aan welke eisen moeten hijs- en hefmiddelen voldoen?* Waar moet je rekening mee houden bij de aanschaf en het gebruik van een hijs- of hefmiddel?* Hoe kun je hijs- en hefmiddelen veilig gebruiken?* Hoe gaat de controle, inspectie en keuring in zijn werk?Deze uitgave is een onmisbare informatiebron voor mensen die zich bezighouden met hijs- en hefmiddelen en die aan de Arbowet moeten voldoen, zoals leveranciers van hijs- en hefmiddelen, uitvoerders, onderhoudsdiensten, keuring- en inspectie-instanties, toezichthouders, inkopers van hijs- en hefmiddelen en inkopers van verticaal transport.In deze achtste herziene druk is de inhoud aangepast aan de laatste stand van de regelgeving en techniek.

Wil je het boek lezen?AI -Bladen ( Arbo-informatiebladen) 17 - Ai-17 Hijs- en hefmiddelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen AI -Bladen ( Arbo-informatiebladen) 17 - Ai-17 Hijs- en hefmiddelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN