Vintage Mode

Vintage Mode - Nicky Albrechtsen | Tiliboo-afrobeat.com

...inspired kleding online. Welkom in Europa's grootste online retro boutique! Een voorliefde voor vintage inspired mode staat in deze webshop centraal ... Vintage mode - Bibliotheek.nl ... . Bij TopVintage vind je dan ook de meest gevarieerde online collecties in retro kleding voor dames. Tips voor een vintage stijl. Modetrends 2017. Terwijl wij ons bezig houden met vintage kleding, komt de modewereld elk jaar weer met nie... Jaren 50 en 60 mode voor dames, heren en kids, bij ons kunt u terecht voor betaalbare retro en vintage geïnspireerde kleding. Ben jij op zoek naar een mooie swing jurk, retro overhemd of mooie vintage tas dan is onze winkel zeker een bezoekje waard, uiteraard verkopen wij ... Beste vintage sites - ELLE ... . Ben jij op zoek naar een mooie swing jurk, retro overhemd of mooie vintage tas dan is onze winkel zeker een bezoekje waard, uiteraard verkopen wij ook online en verzenden altijd gratis! Het is niet vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicky Albrechtsen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Vintage Mode.pdf

OMSCHRIJVING

Vintage mode is niet een zoveelste modegeschiedenis, maar een boek dat laat zien hoe de mode van toen nog altijd een inspiratie vormt voor die van nu - zoals we zien op straat, op de catwalk en bij vintage liefhebbers als Kate Moss en Sienna Miller. U vindt ontwerpen van wereldberoemde couturiers naast mode van minder bekende labels. Daarnaast worden unieke handgemaakte kleding en vintage stijliconen beschreven, van de beha van Marilyn Monroe tot de jurk van Ossie Clark, die te bewonderen is op het beroemde schilderij van David Hockney.

Wil je het boek lezen?Vintage Mode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicky Albrechtsen. Lezen Vintage Mode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN