Opvoedwijzer Overweldigende emoties

Opvoedwijzer Overweldigende emoties - Pat Harvey | Tiliboo-afrobeat.com

...ijzer Overweldigende emoties is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Pat Harvey, een doorgewinterde clinicus met 30 jaar ervaring, en Jeanine Penzo, sociaal werkster en moeder van een kind met emotionele uitbarstingen ... Opvoedwijzer overweldigende emoties: leer je kind beter ... ... . Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Opvoedwijzer Overweldigende emoties is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen pat harvey, een doorgewinterde clinicus met 30 jaar ervaring, en jeanine penzo, sociaal werkster en moeder van een kind met emotionele uitbarstingen. Opvoedwijzer Overweldigende emoties Opvoedwijzer overweldigende emoties, Pat Harvey en Jeanine Penzo, Hogrefe 'Opvoedwijzer overweldigende emoties' is een zelfhulpboek voor ouders van kinderen met emotionele uitbarstingen. De ... Studers | Opvoedwijzer overweldigende emoties leer je kind ... ... . Opvoedwijzer Overweldigende emoties Opvoedwijzer overweldigende emoties, Pat Harvey en Jeanine Penzo, Hogrefe 'Opvoedwijzer overweldigende emoties' is een zelfhulpboek voor ouders van kinderen met emotionele uitbarstingen. De ouders wo...

INFORMATIE

AUTEUR
Pat Harvey
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Opvoedwijzer Overweldigende emoties.pdf

OMSCHRIJVING

Je staat in een boekhandel en je zoontje wordt plotseling vuurrood, begint te krijsen en alle boeken van de planken te gooien, terwijl hij zijn speelgoed door de winkel smijt. De ruzie met je dochter over huiswerk draait steevast op een heuse veldslag uit. En de enorme scènes van je zoontje maken van het avondeten elke dag weer een groot drama in plaats van een gezellig samenzijn van het gezin...Een kind met overweldigende emoties en woedeaanvallen kan ouders tot wanhoop drijven. In een paar seconden gaan deze kinderen van 0-100, om jou als ouder onthutst achter te laten. Omstanders beweren meestal dat het een fase is waar jullie samen doorheen moeten. Of dat je kind gewoon meer discipline nodig heeft. De emotionele uitbarstingen en woedeaanvallen kunnen er echter ook op wijzen dat je kind een probleem heeft met het reguleren van zijn emoties. In Opvoedwijzer Overweldigende emoties leggen Pat Harvey en Jeanine Penzo uit hoe explosief gedrag ontstaat en hoe je het kunt veranderen. Op een heldere en zeer toegankelijke wijze laten zij zien hoe je kinderen kunt leren emoties op een effectieve manier te uiten en hoe je escalaties kunt voorkomen. De technieken, tips en strategieën zijn gebaseerd op Dialectische gedragstherapie, een bewezen effectieve methode om met overweldigende emoties om te gaan. De zeer praktische opzet maken dit boek zeer goed bruikbaar voor ouders, leerkrachten en andere professionele opvoeders.Gebruik dit boek als geen enkel ander boek heeft geholpen.D. Tarner, ouder van 4 kinderen met overweldigende emotiesOpvoedwijzer Overweldigende emoties is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Pat Harvey, een doorgewinterde clinicus met 30 jaar ervaring, en Jeanine Penzo, sociaal werkster en moeder van een kind met emotionele uitbarstingen.

Wil je het boek lezen?Opvoedwijzer Overweldigende emoties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pat Harvey. Lezen Opvoedwijzer Overweldigende emoties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN