De Verdwenen Stad

De Verdwenen Stad - A.B.C. Schulte | Tiliboo-afrobeat.com

... Preston, de ene helft van thrillerduo Preston & Child (bekend van de befaamde Pendergast-serie), maakte deel uit van de belangrijkste ontdekkingsexpeditie van de 21e eeuw ... De verdwenen stad - Ton van Reen - 9789062659111 - Bruna.nl ... . Al vijfhonderd jaar lang hebben ontdekkingsreizigers gezocht naar de "Verdwenen Stad' diep in het regenwoud van Honduras. De verdwenen stad is een thriller met een goed gedoseerde opbouw. Een aanrader voor iedereen die van een mysterie houdt. Van mij krijgt het boek 4 sterren. Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com. De verdwenen stad. Een ... bol.com | De verdwenen stad (ebook), Douglas Preston ... ... . Van mij krijgt het boek 4 sterren. Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com. De verdwenen stad. Een klein Zweeds dorp in de jaren vijftig komt groot in het nieuws als de hele populatie van de stad zonder één aanwijzing verdwijnt. Het mysterie wordt niet opgelost en al snel raakt de gebeurtenis in vergetelheid. Alice groeit op met een fascinatie voor deze wonderlijke gebeurt...

INFORMATIE

AUTEUR
A.B.C. Schulte
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Verdwenen Stad.pdf

OMSCHRIJVING

In september 1944 werden de geallieerden na een snelle opmars vanuit Normandië geconfronteerd met hun laatste tegenslag. De operatie Market-Garden, die was bedoeld om een doorbraak naar het noorden van Nederland en Duitsland te forceren, strandde door onverwacht grote weerstand bij Arnhem. Tijdens de slag om Arnhem en in de maanden tot de bevrijding in april 1945 ging een groot deel van het oude centrum verloren door gevechten en bombardementen. Bij de wederopbouw is de stad in veel opzichten onherkenbaar veranderd. Dit boek geeft een beeld van de stad voor de verwoestingen in de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog. In een aantal 'wandelingen' wordt de verdwenen stad beschreven, geïllustreerd met plattegronden en historische foto's.

Wil je het boek lezen?De Verdwenen Stad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.B.C. Schulte. Lezen De Verdwenen Stad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN