De rol van neuropsychologie bij psychotherapie

De rol van neuropsychologie bij psychotherapie - none | Tiliboo-afrobeat.com

...schrijft welke problemen je kan tegenkomen bij de behandeling, en welke kennis van neuropsychologische stoornissen nodig is bij aanvang en tijdens de behandeling ... De rol van neuropsychologie bij psychotherapie PDF Boek ... ... . Tevens biedt het boek praktische handvatten voor de behandeling in de klinische praktijk. De rol van neuropsychologie in de psychotherapie is opgebouwd uit drie delen. Het beschrijft welke problemen je kan tegenkomen bij de behandeling, en welke kennis van neuropsychologische stoornissen nodig is bij aanvang en tijdens de behandeling. Tevens biedt het boek praktische handvatten voor de behandeling in de klinische praktijk. De rol van neuropsychologie in de psychotherapie is opgebouwd uit Het ... De rol van neuropsychologie bij psychotherapie op Boekkado.nl ... . Tevens biedt het boek praktische handvatten voor de behandeling in de klinische praktijk. De rol van neuropsychologie in de psychotherapie is opgebouwd uit Het beschrijft welke problemen je kan tegenkomen bij de behandeling, en welke kennis van neuropsychologische stoornissen nodig is bij aanvang en tijdens de behandeling. Tev...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De rol van neuropsychologie bij psychotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek laat zien hoe neuropsychologische problematiek kan interfereren bij psychotherapeutische behandeling. Door hier meer op te focussen, kun je effectiever behandelen en misdiagnostiek voorkomen.Het beschrijft welke problemen je kan tegenkomen bij de behandeling, en welke kennis van neuropsychologische stoornissen nodig is bij aanvang en tijdens de behandeling. Tevens biedt het boek praktische handvatten voor de behandeling in de klinische praktijk.De rol van neuropsychologie in de psychotherapie is opgebouwd uit drie delen. Het algemene gedeelte gaat over de relatie tussen psychotherapie en neurowetenschappen, over kwetsbaarheid en veerkracht en over ontwikkelingsneuropsychologische perspectieven. In het tweede praktijkgericht deel komen de meest voorkomende psychische en psychiatrische problemen aan de orde, zoals depressie, chronische vermoeidheid, posttraumatisch stressstoornissen, ADHD en somatische symptoomstoornissen. Ook leest u over de mogelijke inzet van E-health bij de behandeling van deze patiënten. Deel drie, het tweede praktijkgerichte deel, richt zich op de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel (NAH), zoals de identiteit na een NAH, beperkte cognitieve stoornissen, emotionele problemen en gesprekstherapie na hersenletsel. Daarnaast komt ook de mogelijke inzet van E-health bij behandeling van NAH aan de orde.Het boek richt zich op psychologen, psychotherapeuten en psychiaters werkzaam in de ggz. Het boek is eveneens goed bruikbaar binnen de diverse ggz-opleidingen.

Wil je het boek lezen?De rol van neuropsychologie bij psychotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De rol van neuropsychologie bij psychotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN