De Creoolse Keuken

De Creoolse Keuken - Babette De Rozières | Tiliboo-afrobeat.com

...er de Creoolse keuken. De Creoolse keuken is een mix van de Afrikaanse en Europese keuken met invloeden uit West-Indië ... Surinaamse keuken - Wikipedia ... . In veel landen, vooral in het Caribisch gebied en het zuiden van de Verenigde Staten, is deze keuken populair. De Creoolse keuken gedijt in een tropisch klimaat en op de eilanden is vooral (lokale) verse vis voorradig. Verder zijn kokosnoten, erwten, rijst, cassave en bruine bonen de belangrijkste ingrediënten. Die kloeke keuken is het resultaat van de slavenkeuken voor al wie hier vroeger werkzaam was op de suikerrietplantage ... De column van Abdelkader Benali, de creoolse keuken - OVT ... ... . Die kloeke keuken is het resultaat van de slavenkeuken voor al wie hier vroeger werkzaam was op de suikerrietplantages. De Creoolse Keuken brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische cuisine, maar je krijgt ook een inkijkje in het zonnig...

INFORMATIE

AUTEUR
Babette De Rozières
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Creoolse Keuken.pdf

OMSCHRIJVING

Winnaar van de Kookboek van het Jaar 2008-verkiezing (categorie vertaald).De Creoolse Keuken brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische cuisine, maar je krijgt ook een inkijkje in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen.

Wil je het boek lezen?De Creoolse Keuken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Babette De Rozières. Lezen De Creoolse Keuken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN