Agressiebeheersing

Agressiebeheersing - A. Klaassen | Tiliboo-afrobeat.com

...en of meerdere kenmerken je bekend voor? Tijdens overleggen, discussies of vergaderingen (onnodig) fel reageren Je snel persoonlijk aangevallen voelen Impulsief reageren Je gram willen halen Snel in discussies verzeild raken Je laten opjutten door provocerend gedrag Druk of onrustig zijn Sterk rechtvaardigheidsgevoel Geprikkeld of boos reageren Achteraf besef en mogelijk spijt of ... Agressiebeheersing: Therapie en omgaan met agressie ... ... Agressiebeheersing begint dan ook met het herkennen en controleren van je impulsen. Zo kun je snel resultaat verwachten tijdens dit therapie traject van Sonar T.C. De nadelen van woede. Alhoewel je soms gedaan krijgt wat je wilt, isoleer je jezelf van je omgeving. Agressiebeheersing (Paperback). Agressiebeheersing 2e druk is een boek van Aad Klaassen uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013 ... bol.com | Agressiebeheersing, A. Klaassen | 9789013007107 ... ... . Zo kun je snel resultaat verwachten tijdens dit therapie traject van Sonar T.C. De nadelen van woede. Alhoewel je soms gedaan krijgt wat je wilt, isoleer je jezelf van je omgeving. Agressiebeheersing (Paperback). Agressiebeheersing 2e druk is een boek van Aad Klaassen uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Klaassen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Agressiebeheersing.pdf

OMSCHRIJVING

Agressiebeheersing 2e druk is een boek van Aad Klaassen uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013007107 Dienstverlenende organisaties hebben steeds meer met agressie te maken. Hoe ga je met die agressie om? Dit praktijkboek met veel voorbeelden is voor dienstverleners een leerzame handleiding. Hoe ga je met die agressie om? Agressiebeheersing is meer dan weten hoe je moet reageren. Het is ook het weten naar welk idee je moet handelen. Het is het wegnemen van de oorzaken van agressie en het voorkomen ervan door procedures vast te leggen, een agressieplan op te stellen en je werkruimte veilig in te richten. En het is ook je collega opvangen die agressie ondergaan heeft en zorgen voor een adequate verwerking.Al deze aspecten komen in dit praktijkboek uitgebreid aan de orde. Waar nodig worden situaties verduidelijkt met herkenbare voorbeelden. Dit boek telt 172 pagina's en is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de dienstverlening en te maken heeft met agressie.De auteur Aad Klaassen heeft het klappen van de zweep geleerd bij de sociale dienst in Rotterdam. Door de samenwerking met collega's van KAT Advies & Training B.V. heeft hij zijn kennis, en inzichten op het terrein van agressiebeheersing verbreed. Dit praktijkboek is het resultaat en heeft zijn waarde in de praktijk reeds ruim bewezen.

Wil je het boek lezen?Agressiebeheersing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Klaassen. Lezen Agressiebeheersing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN