Van liefde en verlangen

Van liefde en verlangen - Imme Dros | Tiliboo-afrobeat.com

...efde en verlangen (Hardcover). Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek ... Liefde en verlangen in de wereldfilosofie - Sprekers ... ... . Eerder deed ze... Waarom liefde en verlangen elkaars tegenpolen zijn (en hoe je ze combineert in een lange relatie) Janina Carmesin 14 aug. 2018 20007 Views We willen het allemaal: beste vrienden zijn en gepassioneerde minnaars. De Van Dale Taalgidsen bevatten dé 1000 belangrijkste woorden en zinnetjes in het Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans. Voor elke taal zijn er vier thema's, namelijk Basiswoorden, Liefde & Verlangen, Vakantie & Reizen en Eten & Drinken. Effectie ... Verlangen gedichten: Ontdek hier unieke liefdesspreuken! ... . Voor elke taal zijn er vier thema's, namelijk Basiswoorden, Liefde & Verlangen, Vakantie & Reizen en Eten & Drinken. Effectief verandert Dros oeroude vertellingen in verrassende, maar herkenbare verhalen over mensen van vlees en bloed, die worden gedreven door liefde en verlangen, afgunst en haat, en hoop en wanhoop. Geen bordkartonnen sprook...

INFORMATIE

AUTEUR
Imme Dros
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van liefde en verlangen.pdf

OMSCHRIJVING

Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek. Eerder deed ze dat op weergaloze wijze met de Griekse mythen, en nu koos ze verschillende verhalen die behoren tot de Westerse cultuurgeschiedenis en die iedereen op z'n minst kent van naam: Het zwanenmeer, Cyrano de Bergerac, Blauwbaard, De vuurvogel, Peer Gynt, Psyche en Eros…De bewerkingen van Dros zijn verrassend (ze weet van Roodkapjes wolf een tragische figuur te maken), geschreven in heerlijk levend Nederlands, en ze getuigen van een enorme kennis van de menselijke natuur. Niet voor niets is ze wel het zusje van Homeros genoemd.

Wil je het boek lezen?Van liefde en verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Imme Dros. Lezen Van liefde en verlangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN