Toegepaste Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs 3 Leerlingenboek

Toegepaste Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs 3 Leerlingenboek - J.H. Blankespoor | Tiliboo-afrobeat.com

...te Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs 3 Leerlingenboek 1e druk is een boek van J ... 6 titels gevonden met auteur blankespoor (in totaal 9 ... ... .H. Blankespoor uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789055742646 De delen 1, 2 en 3 van de serie Toegepaste Wiskunde zijn vergaande bewerkingen van de delen A, B en C van de gelijknamige serie. Deze serie wiskunde-leerboeken is in eerste instantie bedoeld voor studenten in de sector techniek van het hoger beroepsonderwijs. De inhoud van de serie is er op gericht om duidelijk te maken op welke wijze de wisk ... Toegepaste Wiskunde / 2 - J.H. Blankespoor. Zoekeenboek.nl ... . De inhoud van de serie is er op gericht om duidelijk te maken op welke wijze de wiskunde-theorie in de technische wereld toepassing vindt. Toegepaste Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs. Deel 1 druk 5, herzien 2010 Dit eerste deel behandelt de wiskundeleerstof voor de propedeusefase van het ho-Techniek. Studenten ontwikkelen hiermee de elementair...

INFORMATIE

AUTEUR
J.H. Blankespoor
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Toegepaste Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs 3 Leerlingenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Toegepaste Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs 3 Leerlingenboek 1e druk is een boek van J.H. Blankespoor uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789055742646 De delen 1, 2 en 3 van de serie Toegepaste Wiskunde zijn vergaande bewerkingen van de delen A, B en C van de gelijknamige serie. Bij deze nieuwe serie is een apart deel ontwikkeld onder de titel Inleiding voor alle studenten in het eerste jaar met een HAVO-vooropleiding en andere die de wiskundekennis uit de vooropleiding (opnieuw) willen oefenen. De inhoud van de serie is er op gericht om duidelijk te maken op welke wijze de wiskunde-theorie in de technische wereld toepassing vindt. Kenmerkend voor de serie is dat het theoretische karakter van de wiskunde zoveel mogelijk ondergeschikt is gemaakt aan de studeerbaarheid en de toepasbaarheid. De nadruk ligt op het trainen van de vaardigheden die nodig zijn om praktische problemen te vertalen in wiskundige modellen. Het gaat dus niet alleen om fraaie wiskundige bewijsvoeringen, zoals bij de meeste andere wiskunde-methodes wel het geval is. Om de interesse van de student op te wekken is naast een groot aantal opgaven ook een aantal studeeropdrachten opgenomen. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting en herhalingsopgaven. De delen 1 en 2 bieden de stof die in de propedeuse aan de orde gesteld wordt, waarbij deel 2 met name bestemd is voor de studierichtingen elektrotechniek, informatica en werktuigbouwkunde. Deel 3 biedt meer specialistische onderwerpen en is met name bestemd voor de studierichtingen elektrotechniek en informatica. Bij het samenstellen van de serie is ook rekening gehouden met de introductie van computeralgebra software, die inmiddels op een groot aantal opleidingen heeft plaatsgevonden. Aan het eind van elk hoofdstuk wordt aangegeven hoe pakketten zoals MAPLE en DERIVE op de betreffende onderwerpen kunnen worden toegepast. De serie is zowel geschikt voor een klassieke les-/instructievorm als voor onderwijs dat minder docent-afhankelijk is.

Wil je het boek lezen?Toegepaste Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs 3 Leerlingenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.H. Blankespoor. Lezen Toegepaste Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs 3 Leerlingenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN