Testament van kapitein crown hc02. het goud van de verdoemden 2/2

Testament van kapitein crown hc02. het goud van de verdoemden 2/2 - Patrick Henaff | Tiliboo-afrobeat.com

...t van kapitein crown hc02. het goud van de verdoemden 2/2 (Paperback) ... Akim Stripwinkel - Hénaff, Patrick ... . Piraten en avontuur: de perfecte mix voor een spannend verhaal. De... Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Akim Stripwinkel - Testament van kapitein Crown, het 2/2 - Het goud van de verdoemden, Hardcover (Silvester Strips & Specialities) De zeventiende eeuw, ergens aan de Venezolaanse kust. Kapitein Alexander Crown is dood, vermoord in zijn hut. In zijn tes ... Testament van kapitein Crown, het 2/2 - Het goud van de ... ... . Kapitein Alexander Crown is dood, vermoord in zijn hut. In zijn testament vertrouwt hij Red, zijn overste, de opdracht toe zijn vijf kinderen die hij tijdens zijn zwerftochten langs de Caraïben heeft verwekt samen te brengen. Bestel TESTAMENT VAN KAPITEIN CROWN HC02. HET GOUD VAN DE VERDOEMDEN 2/2 van Roulot, Tristan al...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Henaff
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Testament van kapitein crown hc02. het goud van de verdoemden 2/2.pdf

OMSCHRIJVING

Piraten en avontuur: de perfecte mix voor een spannend verhaal. De zeventiende eeuw, ergens aan de Venezolaanse kust. Kapitein Alexander Crown is dood, vermoord in zijn hut. In zijn testament vertrouwt hij Red, zijn overste, de opdracht toe zijn vijf kinderen die hij tijdens zijn zwerftochten langs de Caraïben heeft verwekt samen te brengen. Hun wacht een enorme erfenis, maar de opdracht is lastig: ze zijn oncontroleerbaar, gevaarlijk en ze haten elkaar... Evenveel als de vader die hun leven heeft verwoest. Het testament van kapitein Crown is een tweeluik en vormt samen één afgerond verhaal.

Wil je het boek lezen?Testament van kapitein crown hc02. het goud van de verdoemden 2/2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Henaff. Lezen Testament van kapitein crown hc02. het goud van de verdoemden 2/2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN