Huiswerk in de basisschool?

Huiswerk in de basisschool? - Yvan Ameye | Tiliboo-afrobeat.com

... de stelling van Shumaker dat huiswerk per definitie leidt tot slechtere relaties thuis lijkt te kort door de bocht ... 'Geen huiswerk op de basisschool' | Kidsweek ... . Sterker nog, in zijn artikel uit 1989 pleit Cooper dat huiswerk ook aan kinderen op de basisschool moet worden gegeven vanwege de genoemde gunstige effecten. Ken je deze Huiswerkpagina met huiswerk links voor de Basisschool al? O m je te helpen met al je huiswerk, boekverslagen, spreekbeurten en proefwerken!. Speciaal voor jou, hebben wij handige websites met uitleg en oefeningen, uitlegvideo's & games verzameld. Voor al ... De beste Huiswerkpagina voor de Basisschool! - BijlesXtra ... . Speciaal voor jou, hebben wij handige websites met uitleg en oefeningen, uitlegvideo's & games verzameld. Voor al jouw schoolvakken! Dus leerlingen in het basisonderwijs.... dit mag je niet missen. Huiswerk in de basisschool? 1e druk is een boek van Ameye uitgegeven bij Garant Uitgevers. ISBN 9789053508817 Huiswerk lijkt als vanzelfsprekend bij school en onderwijs te behoren. Toch is huiswerk vaak een bron van s...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvan Ameye
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Huiswerk in de basisschool?.pdf

OMSCHRIJVING

Huiswerk in de basisschool? 1e druk is een boek van Ameye uitgegeven bij Garant Uitgevers. ISBN 9789053508817 Huiswerk lijkt als vanzelfsprekend bij school en onderwijs te behoren. Toch is huiswerk vaak een bron van spanning en een bekrachtiger van problemen. Huiswerk is eenio ingrijpend en veelvuldig gebruikt didactisch middel dat het nodig is er meer systematisch over na te denken. Een adequate aanpak van huiswerk begint met het uittekenen van een huiswerkbeleid op school. Dit boek steunt op ervaringen bij het begeleiden van scholen in het ontwikkelen van een visie op huiswerk. Hieruit is een werkmodelontwikkeld dat bruikbaar is in elke school die over huiswerk wil nadenken. Immers, de school heeft zelf vele sleutels in handen om zinvol(ler) huiswerk te organiseren. Het accent ligt niet zozeer op het huiswerkresultaat, maar veel meer op het huiswerkproces. Tegelijk wordt huiswerkbegeleiding ook een haalbare kaart voor elke ouder.

Wil je het boek lezen?Huiswerk in de basisschool? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvan Ameye. Lezen Huiswerk in de basisschool? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN