Gardevias

Gardevias - Mieke Mosmuller | Tiliboo-afrobeat.com

...as heeft een ruime entree, een grote woon/eetkamer met balkon op het zuiden ... Gardevias | Mieke Mosmuller | 9789075240184 | YouBeDo.com ... . Verder zijn er op deze verdieping twee slaapkamers en een badkamer. Op de bovenste verdieping bevinden zich de drie andere slaapkamers en een tweede badkamer. Kortom, genoeg ruimte voor een groot gezelschap. Binnen Gardevias is er plaats voor al deze levensvragen, gevoelens, en gedachten. Zowel van kinderen als van ouders. Laat mij de 'vertaler' zijn, de brug met het nieuwetijdsdenken. Opdat elk ... Gardevias - Mieke Mosmuller - 9789075240184 | Bruna.nl ... . Laat mij de 'vertaler' zijn, de brug met het nieuwetijdsdenken. Opdat elk kind zich ten volle kan ontplooien in dit leven, en vol vertrouwen zijn weg kan gaan. Wees welkom! Gardevias 'Les extrèmes se touchent' zou het motto kunnen zijn van dit boek. Een meisje botst met het leven door haar onbeteugelde levenslust. Wanneer zij een man ontmoet die in zichzelf de extremen in de hand schijnt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke Mosmuller
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Gardevias.pdf

OMSCHRIJVING

Gardevias'Les extrèmes se touchent' zou het motto kunnen zijn van dit boek.Een meisje botst met het leven door haar onbeteugelde levenslust. Wanneer zij een man ontmoet die in zichzelf de extremen in de hand schijnt te hebben, besluit ze hem te volgen. Met dezelfde hartstochtelijke overgave deelt zij zijn zware leven.Een hartverwarmend verhaal over innerlijke ontwikkeling, geschreven vanuit een filosofische achtergrond.In schijnbaar alledaagse gebeurtenissen streeft de menselijke geest onophoudelijk naar verwerkelijking.

Wil je het boek lezen?Gardevias in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke Mosmuller. Lezen Gardevias Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN