Doodskleur Deel 1 en 2

Doodskleur Deel 1 en 2 - David Baldacci | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Amos Decker - Doodskleur. Het vierde deel alweer in de serie met Amos Decker en Alex Jamison ... Kentekenbewijs - Wikipedia ... . Beide zijn op vakantie bij de zus van Alex. Ze zijn nog maar juist aangekomen wanneer Amos in het donker van de avond vlammen ziet in het huis naast dat van de zus van Alex. Hij spurt erheen en ontdekt er twee lijken. Bestel Doodskleur / Deel 1 en 2 van David Baldacci. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Doodskleur - Deel 1 en 2 David Baldacci. Nederlands | Hardcover € 58,00 + 116 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvo ... Bureau ISBN - Doodskleur ... . Nederlands | Hardcover € 58,00 + 116 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en ... Doodskleur Deel 1 en 2. David Baldacci - Hardback - 648 pagina's. Details Deel 4 van de Amos Decker serie Wanneer FBI-agent Amos Decker en ...

INFORMATIE

AUTEUR
David Baldacci
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Doodskleur Deel 1 en 2.pdf

OMSCHRIJVING

Deel 4 van de Amos Decker serieWanneer FBI-agent Amos Decker en journaliste Alex Jamison op bezoek gaan bij Jamisons zus in Baronville, een stadje in Pennsylvania dat betere tijden heeft gekend, raken ze op de eerste dag al betrokken bij een moordonderzoek. Die avond ziet Decker in het raam van een verderop gelegen huis een flikkerend licht, gevolgd door vlammen. Nieuwsgierig geworden gaat hij op onderzoek uit, maar wat hij ontdekt is veel meer dan een beginnende brand. In het huis bevinden zich twee doden. Het ene slachtoffer is opgehangen en op de vloer onder zijn lichaam bevindt zich een enorme plas bloed. De andere man draagt een politie-uniform en ligt met schuim rond zijn lippen in de kelder. Wie de twee doden zijn, weet niemand.Diezelfde avond nog krijgen Decker en Jamison te horen dat het niet om een opzichzelfstaand incident gaat. In de weken daarvoor zijn meerdere moorden geplee gd en de plaatselijke politie - die weinig mensen en middelen tot haar beschikking heeft - staat voor een raadsel. Wanneer Decker zijn hulp aanbiedt, wordt deze schoorvoetend geaccepteerd. Al gauw blijkt echter dat hij niet de enige federale agent is die interesse in de zaak toont. Want de moorden in Baronville zouden weleens te maken kunnen hebben met een veel grotere dreiging op nationaal niveau.

Wil je het boek lezen?Doodskleur Deel 1 en 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Baldacci. Lezen Doodskleur Deel 1 en 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN