De vrije school - De pedagogie van Rudolf Steiner in woord en beeld

De vrije school - De pedagogie van Rudolf Steiner in woord en beeld - Frans Carlgren | Tiliboo-afrobeat.com

...e School - Pedagogie van Rudolf Steiner in woord en beeld (Hardcover) ... Steinerschool - Wikipedia ... . Wie dit boek doorbladert, zal getroffen worden door de onbegrijpelijke,... Get this from a library! De Vrije School : de pedagogie van Rudolf Steiner in woord en beeld. [Frans Carlgren; Arne Klingborg; J G Baggerman] -- Overzicht van de pedagogie van Rudolf Steiner (1861-1925), de grondlegger van de antroposofie, zoals die op de Vrije School in praktijk wordt gebracht. In 1919 vroegen de arbeiders van de Waldorf-Astoria sigarettenfabri ... De vrije school : pedagogie van Rudolf Steiner in woord en ... ... . In 1919 vroegen de arbeiders van de Waldorf-Astoria sigarettenfabriek in de Duitse stad Stuttgart Rudolf Steiner een school op te richten waarin hun kinderen volgens de uitgangspunten van Antroposofie en Sociale Driegeleding zouden worden onderwezen. Emil Molt (1876 - 1936), eigenaar van de fabriek en sympathisant van Rudolf Steiner, faciliteerde deze Freie Waldorfschule. Rudolf ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Carlgren
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De vrije school - De pedagogie van Rudolf Steiner in woord en beeld.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek worden de beginselen, de basisideeen en de praktijk van het Vrije-Schoolonderwijs in woord en beeld uiteengezet.

Wil je het boek lezen?De vrije school - De pedagogie van Rudolf Steiner in woord en beeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Carlgren. Lezen De vrije school - De pedagogie van Rudolf Steiner in woord en beeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN