De geboren aanpasser

De geboren aanpasser - Theo Mulder | Tiliboo-afrobeat.com

...n geboren aanpassers, en dat is de kern van dit boek dat alle aspecten van beweging bij de mens behandelt ... De geboren aanpasser - Research database - University of ... ... . Wat is beweging, hoe onstaat het, wat is de functie, wat kan er misgaan, en hoe kan herstel worden gestimuleerd. Wij zijn geboren aanpassers, dat is de kern van dit boek dat alle aspecten van beweging bij de mens behandelt. In deze herziene editie geeft Theo Mulder een overzicht van nieuwe en oudere theorieën op het gebied van de menselijke beweging en houdt bovendien een bevlogen pleidooi voor zijn eigen zienswijze, ... Wij zijn geboren aanpassers, en dat is de kern van dit boek dat alle aspecten ... De geboren aanpasser - Theo Mulder - 9789025434113 | Bruna.nl ... ... Wij zijn geboren aanpassers, en dat is de kern van dit boek dat alle aspecten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Mulder
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De geboren aanpasser.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen beweegt, maar hoe doen we dat eigenlijk? Beweging, bewustzijn en gedrag blijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie door een ongeluk, ziekte of ouderdom niet goed meer kan bewegen zal dat meestal kunnen compenseren, maar daar is vaak wel een ingrijpende gedragsverandering voor nodig. Aan de meeste aandoeningen kunnen wij ons aanpassen en dat doen we ook. Wij zijn geboren aanpassers, dat is de kern van dit boek dat alle aspecten van beweging bij de mens behandelt. In deze herziene editie geeft Theo Mulder een overzicht van nieuwe en oudere theorieën op het gebied van de menselijke beweging en houdt bovendien een bevlogen pleidooi voor zijn eigen zienswijze, die in veel opzichten ingaat tegen gevestigde oordelen over de meest effectieve behandeling van trauma’s van het bewegingsapparaat. Het boek bevat eveneens veel informatie die ertoe kan leiden dat de training van (top)sporters anders wordt aangepakt.

Wil je het boek lezen?De geboren aanpasser in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Mulder. Lezen De geboren aanpasser Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN