De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 3E

De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 3E - A.G. Sciarone | Tiliboo-afrobeat.com

... 35 jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met de Delftse methode ... Beginners intensief - TU Delft ... . De reputatie van deze communicatieve leerlijn was jaren geleden in een oogwenk gevestigd: de methode is dwars en totaal anders dan andere methodes, maar uiterst effectief. Hier leest u alles over de achtergrond en de opzet van de Delftse methode. De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 3E 1e druk is een boek van J.E. Grezel uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789053525937 Inclusief ... eBook De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 3E ... .E. Grezel uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789053525937 Inclusief audio-cd Het oefenboek bevat oefeningen en opdrachten die aansluiten bij de teksten uit het tekstboek. De oefeningen bestaan uit samenhangende zinnen. De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 3E (Paperback). Het lespakket van het bekende groene boek is vernieuwd. De complete cd-rom zit nu bij... De Delftse methode is een communicatieve leerlijn die aan...

INFORMATIE

AUTEUR
A.G. Sciarone
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 3E.pdf

OMSCHRIJVING

Het lespakket van het bekende groene boek is vernieuwd. De complete cd-rom zit nu bij het boek in. Boek en cd-rom bevatten dezelfde lessen. U kunt alle lessen op de cd-rom zonder wachtwoord of bijbetaling direct installeren op uw computer. Het lespakket bevat:- Een tekstboek met 45 lessen;- Twee audio-cd's met daarop alle gesproken teksten (100 minuten);- Een multimediaal zelfstudieprogramma op cd-rom, met alle 45 lessen, direct te installeren. Inhoud tekstboek (45 lessen):- Beknopt grammaticaal overzicht: geen moeilijke termen, veel voorbeeldzinnen;- Elke les begint met een vernieuwde en geïllustreerde tekst. Die tekst is ook te beluisteren op de bijgeleverde audio-cd's. De teksten gaan over praktische, actuele situaties in Nederland;- Woordenlijst met de nieuwe woorden uit de tekst, in 5 talen (Engels, Duits, Frans, Turks en Arabisch). Er zijn losse woordenlijsten verkrijgbaar in nog eens 19 talen;- Gatentoets: de cursist vult mondeling ontbrekende woorden in de tekst aan;- Invul- en antwoordoefeningen;- Een alfabetische index van alle woorden met verwijzing naar de vertaling.

Wil je het boek lezen?De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 3E in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.G. Sciarone. Lezen De Delftse methode - Nederlands voor buitenlanders 3E Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN