Als bevallen spannend is - met vertrouwen in verwachting

Als bevallen spannend is - met vertrouwen in verwachting - Lilian Wirken | Tiliboo-afrobeat.com

...vallen spannend is, het boek om je optimaal voor te bereiden op je bevalling ... Wirken, Lilian - Als bevallen spannend is - met vertrouwen ... ... ... Home - Als Bevallen Spannend Is | Alsbevallenspannendis ... vallen spannend is, het boek om je optimaal voor te bereiden op je bevalling. Je krijgt handvaten aangereikt om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien. Bekijk een inkijkexemplaar of bestel het boek direct. Geschreven bij Als bevallen spannend is - met vertrouwen in verwachting. Dit boek beschrijft heel goed hoe je zelf je bevalling een stuk prettiger kunt maken. Het geeft vrouwen de regie terug: je kunt zelf zoveel doen om minder tegen je bevalling op te zien en de bevalling goed door te komen! Als bevallen spannend is - Met vertrouwen in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lilian Wirken
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Als bevallen spannend is - met vertrouwen in verwachting.pdf

OMSCHRIJVING

Een praktische en mentale voorbereiding op de bevalling voor aanstaande ouders.Tijdens de bevalling staan gezondheid van moeder en kind op de eerste plaats; het moet veilig zijn! Maar een bevalling is zoveel meer dan een geboorte. Het is een unieke, zeer persoonlijke en emotionele gebeurtenis voor de vrouw én haar partner. Hopelijk is het dus niet alleen een veilige bevalling, maar ook een fijne bevalling!Als je de bevalling spannend vindt of er misschien zelfs tegenop ziet, helpt alleen begrijpen wat er gebeurt niet altijd voldoende. Want wat doe je als aanstaande ouder met je eigen gevoelens, zorgen, wensen en verwachtingen? Dit boek biedt je een praktische en mentale voorbereiding. Als bevallen spannend is staat voor:- Zelf bijdragen aan een zo optimaal mogelijke bevalling.- In je eigen kracht staan, ongeacht waar en hoe je bevalt. - Je partner of bevalmaatje als belangrijkste coach zien. - Tijdens de weeën loslaten, zonder dat je controle verliest.- Bewuste keuzes maken rondom je bevalling. - Samen met je partner en zorgverleners een sterk team vormen.Lilian Wirken is verloskundige in Oosterhout. Ze begeleidde al vele zwangerschappen en verleende zorg bij ruim duizend bevallingen. Haar ervaringen in de bevalkamer, met coaching en mindfulness komen samen in dit unieke boek.Meer weten en gratis downloads? Kijk op: www.alsbevallenspannendis.com Twitter: @Verlosk_CoachEen deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de stichting midwives4mothers.

Wil je het boek lezen?Als bevallen spannend is - met vertrouwen in verwachting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lilian Wirken. Lezen Als bevallen spannend is - met vertrouwen in verwachting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN