A sign of love 1 - Stilte

A sign of love 1 - Stilte - Mia Sheridan | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij A sign of love 1 - Stilte. Gisteren eindelijk de tijd gevonden om heerlijk in het hoekje van de bank te kruipen om het boek te gaan lezen ... Homestay Rust en Stilte in de Natuur, Onstwedde ... ... . Wat een heerlijk, mooi verhaal. Warm, liefdevol, ontroerend, sexy, aangrijpend, mooi verhaal. Heb het in 1x uitgelezen en hoop dat er snel meer van deze schrijfster word uitgegeven cq vertaald. Geschreven bij A sign of love 1 - Stilte. Bree heeft behoefte aan wat tijd alleen en besluit een road trip te maken. Ze komt terecht in een klein stadje waar ze een leuk huisje huurt en werk vindt in een diner. Op de eerste dag ontmoet ze Archer, een geïsole ... stilte - Yoors ... . Ze komt terecht in een klein stadje waar ze een leuk huisje huurt en werk vindt in een diner. Op de eerste dag ontmoet ze Archer, een geïsoleerde man die zijn spraakvermogen als kind verloor in een verschrikkelijk familiedrama. Stilte book. Read 9,305 reviews from the world's largest community for reader...

INFORMATIE

AUTEUR
Mia Sheridan
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
A sign of love 1 - Stilte.pdf

OMSCHRIJVING

Stilte van Mia Sheridan vertelt het heftige verhaal van Bree, die om een traumatische ervaring te verwerken haar boeltje oppakt en naar een nieuwe stad verhuist. Bij het boodschappen doen loopt ze daar Archer tegen het lijf. Ze is meteen van hem onder de indruk, maar Archer is nogal zwijgzaam. Als in: hij praat helemaal niet. Al sinds zijn zevende niet. Kan haar liefde zijn stilte doorbreken? Stilte is een aangrijpende New Adult-roman en het indrukwekkende debuut van Mia Sheridan.

Wil je het boek lezen?A sign of love 1 - Stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mia Sheridan. Lezen A sign of love 1 - Stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN