Vogeltrek Over Nederland 1976-1993

Vogeltrek Over Nederland 1976-1993 - Rob Lensink | Tiliboo-afrobeat.com

...ek Over Nederland 1976-1993 (Hardcover). In dit boek wordt antwoord gegeven op vragen als : hoeveel vogels trekken van een soort door; in welke ... Vogeltrek het landschap. Regionalesimultaantellingen ... ... Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ... Vogeltrek over Nederland 1976-1993. toon extra info. Landelijke Werkgroep Vogeltrektellen (LWVT) ; Rob Lensink ... In Nederland staan vele vogelaars in voor- en najaar bijna dagelijks vogeltrek te tellen, op zogenaamde telposten. De aantallen getelde vog ... bol.com | Vogeltrek Over Nederland 1976-1993, Rob Lensink ... ... ... In Nederland staan vele vogelaars in voor- en najaar bijna dagelijks vogeltrek te tellen, op zogenaamde telposten. De aantallen getelde vogels worden vervolgens ingevoerd op deze website. Kijk dan ook op de kaart voor een actueel beeld van de zichtbare vogeltrek van dat moment door op een locatie te klikken. Vogeltrek over Arnhem in 1983 met een samenvatting over de periode 1981-83 en metho...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Lensink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vogeltrek Over Nederland 1976-1993.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt antwoord gegeven op vragen als : hoeveel vogels trekken van een soort door; in welke periode van het jaar; tijdens welke periode van de dag; in welke richting vliegen overtrekkende vogels; welke regionale verschillen bestaan er op deze punten in Nederland; zijn in het aantal doortrekkende vogels systematische veranderingen te onderkennen ? Daarnaast worden in afzonderlijke hoofdstukken verschillende aspecten van de trek van soorten in een breder perspectief geplaatst. De besproken resultaten zijn veelvuldig samengevat in figuren en diagrammen.

Wil je het boek lezen?Vogeltrek Over Nederland 1976-1993 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Lensink. Lezen Vogeltrek Over Nederland 1976-1993 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN