Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Persoonlijke en professionele ontwikkeling - Hanne Caems | Tiliboo-afrobeat.com

...tige biedt diverse trainingen voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers die effectiever hun doelen willen bereiken, soepeler willen functioneren en beter willen samenwerken met collega's ... bol.com | Persoonlijke en professionele ontwikkeling ... ... . Dit doen we met inzet van wetenschappelijk onderbouwde methodieken en een sterke focus op de eigen werkpraktijk van deelnemers. Ingrid Bannink begeleidt als coach, teamcoach, sparringpartner en trainer mensen, teams en organisaties met het vergroten van hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.Het resultaat is dat ze met meer plezier, zelfvertrouwen en succes effectiever functioneren, communiceren, samenwerken en/of leidinggeven! Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaat over het (h)erkennen va ... Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie ... ... .Het resultaat is dat ze met meer plezier, zelfvertrouwen en succes effectiever functioneren, communiceren, samenwerken en/of leidinggeven! Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaat over het (h)erkennen van je eigen patronen, invloed uitoefenen op je eigen gedrag en reflecteren op de reacties die dat bij jezelf en de ander teweeg brengt. Persoonlijke en Professionele ontwikkeling. 7 eigenschappen van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hanne Caems
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Persoonlijke en professionele ontwikkeling.pdf

OMSCHRIJVING

Persoonlijke en professionele ontwikkeling is een maatwerkboek dat werd samengesteld door Katrien Apers en Hanne Caems voor Thomas More Turnhout. Het boek bestaat uit geselecteerde hoofdstukken uit: Psychologie, de essentie, 3e editie, van Philip G. Zimbardo en coauteurs; Interactieve vaardigheden in de zorg; Boek I: Communicatie in het perspectief van herstel, 3e editie van Okko Brunklaus; en Sociale psychologie 8e editie van Elliot Aronson.

Wil je het boek lezen?Persoonlijke en professionele ontwikkeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hanne Caems. Lezen Persoonlijke en professionele ontwikkeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN