De Windbloeister

De Windbloeister - Huibert van der Meer | Tiliboo-afrobeat.com

...dbloeister is het tweede deel van de EOLUS Trilogie ... Vind rolstoel in Literatuur op Marktplaats ... . In dit deel volgen we Sandrine Marin, die vlak na haar geboorte gescheiden werd van haar tweelingbroer Jules, om hem pas op 51-jarige leeftijd voor het eerst weer te ontmoeten. De Windbloeister is het tweede deel van de EOLUS Trilogie. In dit deel volgen we Sandrine Marin, die vlak na haar geboorte gescheiden werd van haar tweelingbroer Jules, om hem pas op 51-jarige leeftijd voor het eerst weer te ontmoeten. Sandrine wordt o De Windbloeister is het tweede d ... Op het geniale af - De online boekenwinkel. Online boeken ... ... . Sandrine wordt o De Windbloeister is het tweede deel van de EOLUS Trilogie.In dit deel volgen we Sandrine Marin, die vlak na haar geboorte gescheiden werd van haar tweelingbroer Jules, om hem pas op 51-jarige leeftijd voor het eerst weer te ontmoeten.Sandrine wordt op jonge leeftijd besmet met het poliomyelitis virus, waardoor ze verlamd raakt en in een rolstoel belandt. De Windbloeister is het tweede deel van de EOLUS Trilogie. In ...

INFORMATIE

AUTEUR
Huibert van der Meer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Windbloeister.pdf

OMSCHRIJVING

De Windbloeister is het tweede deel van de EOLUS Trilogie.In dit deel volgen we Sandrine Marin, die vlak na haar geboorte gescheiden werd van haar tweelingbroer Jules, om hem pas op 51-jarige leeftijd voor het eerst weer te ontmoeten.Sandrine wordt op jonge leeftijd besmet met het poliomyelitis virus, waardoor ze verlamd raakt en in een rolstoel belandt. Ze kan echterwel lopen op de wind. Sandrine kiest er, in een tijd dat dit nog hoogst discutabel is, als jong volwassene voor om openlijk met de vrouw van wie ze houdt te gaansamenwonen.Sandrine gaat op zoek naar haar plek in de wereld, ontmoet andere windlopers en leert dat ze niet een foutje van de Schepper is.Voorts wordt in deze roman de mythe van 'De Engelen Van Mons' ontrafeld en aan de lezers gepresenteerd. Zonder opsmuk, gewoon zoals het zich werkelijk heeft afgespeeld.

Wil je het boek lezen?De Windbloeister in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huibert van der Meer. Lezen De Windbloeister Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN